Strategidag for selvstændige

1:1 rådgivning

Få indsigt i dig selv og din virksomhed og frigør din handlekraft


Strategidagen for dig, der ønsker at fordybe dig i din virksomhed og din egen praksis. Den er det tidspunkt, hvor du træder ud af dine vaner, pligter og ’plejer’ tankegangen og tør nytænke din virksomhed og din måde at drive den.

Måske er du nystartet, måske har du år på bagen som selvstændig og trænger til at gentænke din vision og koble den med de erfaringer du har fået undervejs. Du har lysten til at gå på efterforskning i, hvor din kraft, glæde og kreativitet flyder og skaber liv i din virksomhed og hvor den er træg. Du har modet til at se på din frygt og undersøge, hvor den står i vejen for dig og danner uhensigtsmæssige mønstre.​

​En strategidag sætter 100 % fokus på dig og din virksomhed, frigør handlekraften i dig, og du bliver forbundet med din kraft. Er du forbundet med din egen kraft, mærker du din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe din virksomhed i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.​​

Mange oplever under eller efter strategidagen en lettelse, en åbning, en justering, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan skabe din virksomhed indefra. Jeg sanser det som en form for alignment, hvor du retter dig op inden i dig selv, tager din kraft i ed og fylder dig selv ud.


Når du vælger at få en strategidag hos mig, får du det, din sjæl længes efter. Ikke bare som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at skabe rum til integrere hele dig og dermed få skabt liv i din virksomhed.

Når jeg arbejder med mennesker, fortæller jeg også om den anden virkelighed, din indre virkelighed. Den virkelighed, som Livet udspringer fra og formes fra. Skal knuderne i dit liv og din virksomhed løses og vikles ud, må du ind imellem tage fat i din indre virkelighed for at finde svarene. ​

Du bærer kraften i dig, den skal bare have næring og sættes fri.

Jeg arbejder fra urkraften med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen. Derfor vil en strategidag være en blanding af samtale, klarsyn og en bevidstgørelse af din virkelighed. Alt afhængig af, hvad der fylder i dit liv lige nu.

Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde, det er dér vi tager fat i den indledende telefonkonsultation.

Inden selve strategidagen, modtager du en række spørgsmål omkring dit liv, din virksomhed og din virkelighed. Vi tager fat på det du kommer med og det som er tilstede i rummet.

Vi arbejder intensivt i 6-7 timer med pauser indlagt, skaber en overordnet vision og kobler den til en meget konkret køreplan for de næste skridt.

Dagen ender ud med at vi har lavet en handlingsplan / køreplan for de næste skridt – hvad du gør, hvornår og hvordan.

Kodeord
vedholdenhed, selvansvarlighed, villighed til at se – også egne mønstre og skygger, hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Tillade og frisætte. Bygge bro mellem din indre og ydre virkelighed. Indsigt og handling.

Du får:

 • En indledende telefonkonsultation inden selve strategidagen
 • En række spørgsmål skræddersyet til dig og din virksomhed, for at afdække dine behov og dine mål. Dem tager vi udgangspunkt i på strategidagen.
 • En hel strategidag med mig, hvor vi gennemgår din visioner, din virksomhed og sammen bygger bro mellem indsigt og handling. Dagen munder ud i en handlingsplan for hvad du gør, hvornår og hvordan. Du får fuld forplejning på dagen.
 • En opfølgende telefonkonsultation ca 14 dage efter strategidagen, hvor vi evaluerer, gennemgår hvad du allerede nu har handlet på og hvad det næste skridt er og hvad dine udfordringer er.

​Din pris:  6320 + moms i alt kr. 7900,00

Praktisk:

 • Den indledende telefonkonsultation tager ca 1 time og foregår inden selve strategidagen.
 • Strategidagen foregår i mine lokaler Klosterstræde 2A, 1. sal, 5700 Svendborg og inkluderer frokost, kaffe/te og lidt sødt. Varighed: ca 7 timer med start kl 9.30.
 • Den opfølgende telefonkonsultation foregår ca 14 dage efter strategidagen og varer ca 1 time. Du kan se forretningsbetingelserne her.

De spørgsmål, folk kommer med, handler ofte om:

 • “Hvordan får jeg min passion omsat i konkrete forretningsideer?”
 • “Nu har jeg været selvstændig i en årrække, men har tabt passionen – hvad gør jeg for at (gen)finde den?”
 • “Min virksomhed vækster så hurtigt, at jeg har svært ved at følge med og ikke bare bliver opslugt af drift, men også har tid til at udvikle”
 • “Jeg ender i det samme mønster af tvivl og mangel på tro på mig selv og mine egne evner, igen og igen – uanset hvad jeg gør.”
 • “Jeg får ikke brugt min kreativitet nok – det er som om, at jeg er bange for at skabe det jeg egentligt brænder for”

Det siger andre om at arbejde med Tanja…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “