Strategidag for selvstændige

Få indsigt i dig selv og din virksomhed og frigør din handlekraft

Strategidagen for dig, der ønsker at fordybe dig i din virksomhed og din egen praksis. Det kræver, at du er villig til at arbejde i dybden og stille dig i centrum af din virksomhed for at tage ejerskab over din vision og din kraft. En strategidag, er det tidspunkt, hvor du træder ud af dine vaner, pligter og ’plejer tankegangen’ og tør nytænke din virksomhed og din måde at drive den. 

Måske er du nystartet, måske har du år på bagen som selvstændig og trænger til at gentænke din vision og koble den med de erfaringer du har fået undervejs. Du har lysten til at gå på efterforskning i, hvor din kraft, glæde og kreativitet flyder og skaber liv i din virksomhed og hvor den er træg. Du har modet til at se på din frygt og undersøge, hvor den står i vejen for dig og danner uhensigtsmæssige mønstre.

En strategidag sætter 100 % fokus på dig og din virksomhed, frigør handlekraften i dig, og du bliver forbundet med din kraft. Er du forbundet med din egen kraft, mærker du din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe din virksomhed i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Mange oplever under eller efter strategidagen en lettelse, en åbning, en justering, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan skabe din virksomhed indefra. Jeg sanser det som en form for alignment, hvor du retter dig op inden i dig selv, tager din kraft i ed og fylder dig selv ud.

Det, din sjæl længes efter

Når du vælger at få en strategidag hos mig, får du det, din sjæl længes efter. Ikke bare som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at skabe rum til integrere hele dig og dermed få skabt liv i din virksomhed.

Når jeg arbejder med mennesker, fortæller jeg også om den anden virkelighed, din indre virkelighed. Den virkelighed, som Livet udspringer fra og formes fra. Skal knuderne i dit liv og din virksomhed løses og vikles ud, må du ind imellem tage fat i din indre virkelighed for at finde svarene. 

Du bærer kraften i dig, den skal bare have næring og sættes fri.
Jeg arbejder fra urkraften med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen. Derfor vil en strategidag være en blanding af samtale, klarsyn og en bevidstgørelse af din virkelighed. Alt afhængig af, hvad der fylder i dit liv lige nu.

Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde, det er dér vi tager fat i den indledende telefonkonsultation.

Inden selve strategidagen, modtager du en række spørgsmål omkring dit liv, din virksomhed og din virkelighed. Vi tager fat på det du kommer med og det som er tilstede i rummet.

Vi arbejder intensivt i 6-7 timer med pauser indlagt, skaber en overordnet vision og kobler den til en meget konkret køreplan for de næste skridt.

Dagen ender ud med at vi har lavet en handlingsplan / køreplan for de næste skridt – hvad du gør, hvornår og hvordan.

Kodeord: Vedholdenhed, selvansvarlighed, villighed til at se – også egne mønstre og skygger, hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Tillade og frisætte. Bygge bro mellem din indre og ydre virkelighed. Indsigt og handling. 

Du får 9 timers sparring og fordybelse med mig:

Din pris:  10.960,00 + moms

i alt kr. 13.700,00 inkl moms

Praktisk:

DE SPØRGSMÅL, FOLK KOMMER MED, HANDLER OFTE OM:

DET SIGER ANDRE OM AT ARBEJDE MED TANJA…

“Tak for din kærlige og nænsomme guidning på min strategidag.

Jeg er nu helt overbevist om, hvor fuldstændigt livets indre og ydre processer hænger sammen.

Det var ikke et emne på dagen, men det var det, der skete: Du hjalp mig – helt umærkeligt, men meget kraftfuldt – på sporet videre i min indre proces. Vedholdende hele dagen: Ned i kroppen. Tyngde, sansning. Efter strategidagen går jeg videre – både i mit private liv og professionelle liv – med en ro. En ny, dyb erkendelse af, hvem jeg er. En tiltro til at jeg finder vej. Bagefter strategidagen har jeg en forunderlig oplevelse af: Der skete ingenting den dag – og der skete alverden til forskel! Jeg kan se nu, at udviklingen og processerne i mit ydre liv sker og udfolder sig let og ubesværet og dybt meningsfuldt.

Jeg oplevede en kæmpe kompetence og professionalitet kombineret med stor respekt og tryghed.

En skøn, kraftfuld dag, som gav mig på samme tid ro og energi og fylder mig med glæde og taknemlighed.”

(Jette Wied Hatting)

—————

“Frisættende, fantastisk og på alle måder ansvarsgivende kursus! Det har rykket mit virke fra 0-100 på rekord-tid. Tanjas unikke måde at arbejde på, har gjort at jeg fik øje på mit potentiale på ny. At jeg fik øje på hvor jeg kommer til at sidde fast OG ikke mindst!: Hvordan jeg lirker mig fri af det der har holdt mig tilbage fra at “give den gas” – med mit kreative virke. Kurset har indgydet mig mod til at følge det kreative utæmmede -for nu at bruge Tanja Fievé Eskesen ‘s egne ord. Det har tændt en indre glød/ild som jeg nærer med alle midler og erfaringer fra kurset. BOGEN, Den magiske bog, som jeg skrev i løbet af kurset – og som stadig får opmærksomhed.. nye tekster skrevet til.. Den bog, hælder jeg mit hoved til, når “glemsomheden sætter igang”. Jeg vil med alt det bedste jeg har, anbefale Tanja Fievé Eskesen’s kursus!. Hvis du -vil -tør -og ikke kan stoppes!”

————

Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

————

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

Læs også

NYHEDSBREV