Strategidag for selvstændige

Få indsigt i dig selv og din virksomhed og frigør din handlekraft

Strategidagen for dig, der ønsker at fordybe dig i din virksomhed og din egen praksis. Det kræver, at du er villig til at arbejde i dybden og stille dig i centrum af din virksomhed for at tage ejerskab over din vision og din kraft. En strategidag, er det tidspunkt, hvor du træder ud af dine vaner, pligter og ’plejer tankegangen’ og tør nytænke din virksomhed og din måde at drive den. 

Måske er du nystartet, måske har du år på bagen som selvstændig og trænger til at gentænke din vision og koble den med de erfaringer du har fået undervejs. Du har lysten til at gå på efterforskning i, hvor din kraft, glæde og kreativitet flyder og skaber liv i din virksomhed og hvor den er træg. Du har modet til at se på din frygt og undersøge, hvor den står i vejen for dig og danner uhensigtsmæssige mønstre.

En strategidag sætter 100 % fokus på dig og din virksomhed, frigør handlekraften i dig, og du bliver forbundet med din kraft. Er du forbundet med din egen kraft, mærker du din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe din virksomhed i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Mange oplever under eller efter strategidagen en lettelse, en åbning, en justering, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan skabe din virksomhed indefra. Jeg sanser det som en form for alignment, hvor du retter dig op inden i dig selv, tager din kraft i ed og fylder dig selv ud.

Det, din sjæl længes efter

Når du vælger at få en strategidag hos mig, får du det, din sjæl længes efter. Ikke bare som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at skabe rum til integrere hele dig og dermed få skabt liv i din virksomhed.

Når jeg arbejder med mennesker, fortæller jeg også om den anden virkelighed, din indre virkelighed. Den virkelighed, som Livet udspringer fra og formes fra. Skal knuderne i dit liv og din virksomhed løses og vikles ud, må du ind imellem tage fat i din indre virkelighed for at finde svarene. 

Du bærer kraften i dig, den skal bare have næring og sættes fri.
Jeg arbejder fra urkraften med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen. Derfor vil en strategidag være en blanding af samtale, klarsyn og en bevidstgørelse af din virkelighed. Alt afhængig af, hvad der fylder i dit liv lige nu.

Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde, det er dér vi tager fat i den indledende telefonkonsultation.

Inden selve strategidagen, modtager du en række spørgsmål omkring dit liv, din virksomhed og din virkelighed. Vi tager fat på det du kommer med og det som er tilstede i rummet.

Vi arbejder intensivt i 6-7 timer med pauser indlagt, skaber en overordnet vision og kobler den til en meget konkret køreplan for de næste skridt.

Dagen ender ud med at vi har lavet en handlingsplan / køreplan for de næste skridt – hvad du gør, hvornår og hvordan.

Kodeord: Vedholdenhed, selvansvarlighed, villighed til at se – også egne mønstre og skygger, hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Tillade og frisætte. Bygge bro mellem din indre og ydre virkelighed. Indsigt og handling. 

Du får 9 timers sparring og fordybelse med mig:

Din pris:  7500,00 + moms i alt kr. 9375,00

Praktisk:

DE SPØRGSMÅL, FOLK KOMMER MED, HANDLER OFTE OM:

DET SIGER ANDRE OM AT ARBEJDE MED TANJA…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

Læs også