Lyst

Lysten er en kvindes egen.

Det er tid til at møde din lyst med ubetinget venskab, og gå på opdagelse i den og med den. Bogen her er en opfordring til at stille dig på lystens side, uanset hvor lille eller stor din lyst er. Kærligt må du læne dig ind og sanse lystens indre natur. Ikke med det formål at lade lysten komme andre til gode, men at omfavne den, gøre den til din egen og lade lysten berige dit liv indefra.

Lysten er en del af den kvindelige, utæmmede kraft, den har sin egen natur og egne veje. Lysten kan ikke tvangsstyres, men alene inviteres og bydes velkommen, som en skattet gæst. At byde lysten velkommen, er ikke det samme som at skulle handle den ud. Byder du lysten i dig selv velkommen, sanser den og læner dig ind i den spæde impuls eller buldrende lyst, kan du med hele dit væsen sige JA til lysten.

Oftest har vi mest fokus på udlevelsen af lysten, altså den del af lysten, der handles ud, uanset om det er med os selv eller andre. Den dybere del af seksualiteten – den del der er forbundet med det indre liv og med saftighed, sanselighed og vitalitet, taler vi sjældnere om. Lysten og seksualiteten er tæt forbundet med vores livskraft og vitalitet. At tage ejerskab over din lyst, er derfor også at tage ejerskab over din livskraft.

Lysten er en kvindes egen.

Den kan ikke tvangsstyres, men alene inviteres og bydes velkommen som en skattet gæst. Lysten er en del af vores utæmmede Kraft, den har sin egen natur, sine egne naturlove og egne veje. Den er vores stærkeste Kraft kilde og den der er tættest forbundet til det menneskelige felt. Derfor vil den også farves af dagligdagen og de overbevisninger vi har med os.

At tage magten over sin seksualitet kan have mange ansigter. Som oftest foregår det i den øverste del af uendelighedstegnet og handler om at udleve seksualitet med alle dem man har lyst til, når og hvor man vil – nærmest en rebelsk og fandenivoldsk brug af sin egen seksualitet. Måske bliver man dygtig til sex, kender alle mulige og umulige tips, tricks og stillinger og tager styringen i seksuelle situationer, for at bevare kontrollen. Det kan også være den modsatte reaktion: at undlade at udleve sin seksualitet ud fra en oplevelse af dermed selv at kunne bestemme over lysten.

Men der findes også en anden vej til at tage magten over sin seksualitet, lyst og sin Kraft.

Den går gennem at vedkende sig sin lyst og gå på opdagelse i lysten. Altså den nederste del af uendelighedstegnet. Det er en rejse dybere ind og længere ned i sig selv. Ikke med det formål, at gøre noget bestemt med lysten, at udleve den eller lade være, men simpelthen at gå på opdagelse i sig selv og lysten.

Det gøres ved at skifte fokus fra udlevelse af seksualiteten med sig selv eller andre og i stedet for undersøge lysten inden i dig. Det giver mulighed for at gå dybere i dig selv. At lære din lyst og din Kraft dybere at kende, og fra det felt afgøre hvad du har LYST til at udleve – for din egen fornøjelses og nydelses skyld.

 


 

“Jeg er slangen i kvinden

Jeg er kvinden i slangen

Jeg er den uglesete og forviste Kraft, som alle kvinder bærer i sig, men ingen længere lærer at omfavne endsige dyrke

Jeg er slangen i Edens Have. Jeg er Medusa, Lilith, Inanna

Jeg er slangen i kvindens vulva. Jeg er dyret i det indre

Jeg er det uudgrundelige, det mystiske og magiske. Jeg er det utæmmede og ukontrollable. Jeg er bevidstheden om eget værd. Jeg er livskraften, lysten og evnen til forvandling

Omfavn mig eller tag konsekvensen af at gå i kamp med mig.

Jeg er dig og du er mig. Der findes ingen adskillelse.”

 


 

Du kan læse flere uddrag af bogen her og  her

NB! Jeg har også indlæst “Lyst” som lydbog, men e-reolen har desværre ikke ville tage den ind. Derfor findes lydbogen indtil videre kun til salg – feks her.

Læs også

Foto: Lars Mikkelsen

Sortmåne

Månens forskellige faser, indeholder forskellig energi. Nogen mennesker er mere følsomme over for de forskellige

Læs mere »

NYHEDSBREV