LYST

I øjeblikket skriver jeg på en bog om den kvindelige seksualitet og lyst. 

Oftest har vi mest fokus på udlevelsen af lysten, altså den del af lysten der foregår udadrettet, uanset om det er med os selv eller andre. Den dybeste del af seksualiteten – den del der er forbundet med vitaliteten og vores utæmmede felt, taler vi sjældnere om. 

Bogen er en opfordring til at synke dybere ned og længere ind i dig selv og byde din lyst velkommen. Uafhængigt af hvor stor eller lille lysten er og hvor god kontakt du har til den. Lysten kan ikke tvangsstyres, den kan kun inviteres og bydes velkommen som en skattet gæst. Lysten er en del af vores livskraft og er forbundet med det utæmmede – derfor har den sin egen natur og sin egne veje.

At byde lysten velkommen, er ikke det sammen som at skulle handle den ud. Byder du lysten i dig selv velkommen, sanser den og læner dig ind i den spæde impuls eller buldrende lyst, kan du med hele dit væsen sige JA til lysten og dermed også til din livskraft og til livet.

For at kunne sige JA til lysten, må du være tryg i dig selv og vedkende dig ansvaret for din lyst. Du må vide at det er dig, der bestemmer om du vil handle på din lyst og i givet fald hvordan du vil gøre det og med hvem. 

Lad aldrig nogen fortælle dig, at din lyst er forkert. At du har for meget eller for lidt lyst eller din lyst er skamfuld.

Venlig, men aldrig tam. Sådan er seksualiteten, når den flyder fra det utæmmede felt. Utæmmet betyder ikke vild, brutal eller afstumpet, det er alene en måde at beskrive lysten i sin reneste form.

Du kan læse et uddrag af bogen her

Læs også

Vaner

Når du bliver din kraft, gives du også muligheden for at blive fri. Fri af

Læs mere »