LYST

Fakta:

Lysten er en kvindes egen.

Det er tid til at møde din lyst med ubetinget venskab, og gå på opdagelse i den og med den. Bogen her er en opfordring til at stille dig på lystens side, uanset hvor lille eller stor din lyst er. Kærligt må du læne dig ind og sanse lystens indre natur. Ikke med det formål at lade lysten komme andre til gode, men at omfavne den, gøre den til din egen og lade lysten berige dit liv indefra.

Lysten er en del af den kvindelige, utæmmede kraft, den har sin egen natur og egne veje. Lysten kan ikke tvangsstyres, men alene inviteres og bydes velkommen, som en skattet gæst. At byde lysten velkommen, er ikke det samme som at skulle handle den ud. Byder du lysten i dig selv velkommen, sanser den og læner dig ind i den spæde impuls eller buldrende lyst, kan du med hele dit væsen sige JA til lysten.

Oftest har vi mest fokus på udlevelsen af lysten, altså den del af lysten, der handles ud, uanset om det er med os selv eller andre. Den dybere del af seksualiteten – den del der er forbundet med det indre liv og med saftighed, sanselighed og vitalitet, taler vi sjældnere om. Lysten og seksualiteten er tæt forbundet med vores livskraft og vitalitet. At tage ejerskab over din lyst, er derfor også at tage ejerskab over din livskraft.

Du kan læse et uddrag af bogen her og  her

Læs også