Personligt forløb

Genskab kontakten til din utæmmede Kraft og vitalitet.

I det urkvindelige felt, ligger kraften ikke uden for os, som noget vi skal erobre, besejre eller hente. Kraften ligger i os. Vævet dybt ind i vores væsen, vores celler, vores hukommelse og sjæl. Når vi lytter til det utæmmede felt i os og tillader det at åbne sig og blomstre, vokser vi os fri. Fri af det tillærte, fri af det der slukker og begrænser det utæmmede rum os.

Og alligevel glemmer vi det. Vi kryber vi sammen, gør os lidt mindre –  falder sammen i ryggen og i kroppen,  og står ikke frit mellem himmel og jord. Vi gør os umage, er flinke og gør alverden for at passe ind.

For mange kvinder betyder det, at vi bliver oversavede mennesker, med to virkeligheder – en indre og en ydre.
Vi tillader ikke os selv at komme fuldt tilstede, med alt hvad vi er – hele vores væsen og vores livsdrøm.

Som tiden går, rumsterer en udefinerbar længsel i dybet. Længslen efter noget andet og mere end ‘bare’ det fysiske liv.

Tre måneders fokus på dig

I et personligt forløb på tre måneder kan du genskabe kontakten til din utæmmede kraft,din urkvindelige kraft og din vitalitet og rejse dig op i din værdighed..

Det er et forløb, hvor vi både arbejder med kroppen og din Sjæls længsel.

Forløbet er for dig, der er klar til at sætte en dybere forandringsproces i gang. Du længes efter at rejse dig i din kraft,  så du står frit mellem Himmel og Jord – og sætte dig selv fri af frygten for, hvad andre tænker og mener. Du længes efter at handle og skabe et ydre Liv der afspejler dit indre Liv.

Kort sagt: Du længes efter at udfolde din Vær-Dig-Hed.

De redskaber, jeg bruger i forløbet

Jeg vil bruge mit klarsyn, min viden om det urkvindelige, den erfaring, jeg har med bevægelse, yoga, kampkunst, min viden som fysioterapeut og hele sansningen omkring vores energisystem og koblingen til vores væsen, til at guide dig til at rette dig op på alle planer og stå stærkere i din Kraft.

Vi mødes 3 gange a 1½ time, og hvergang vil vi arbejde både med kroppen og dit indre.

Ved hver konsultation kigger vi specifikt på forbindelsen mellem din kvindelige urkraft og måden du lever dit liv. Hvor du står i vejen for dig selv og hvor der ikke er overensstemmelse mellem din Sjæls længsel og dit fysiske Liv.

Nøglen til at integrere en forandringsproces i din hverdag sidder i kroppen. Derfor afsluttes hver konsultation med at du arbejder med din krop, og finder ind til det sted i dig, hvorfra du kan rejse dig op og stå frit mellem Himmel og Jord. Du vil blive guidet ind i en opmærksomhed omkring de steder i kroppen, hvor livskraften ikke flyder frit og hvor du står i vejen for dig selv og få en bevidsthed omkring hvordan du spænder imod Livet istedet for at hengive dig.

Det personlige forløb hjælper dig til, at træde ind i dit indre hellige rum og lade din livskraft flyde frit. Fra det sted i dig selv, vil du kunne skabe dit Liv indefra og ud – helt i overensstemmelse med din Livsdrøm. En dyb og potentiel livsforandrende proces sættes i gang.

Kropslige og energetiske øvelser:

For at integrere din forandringsproces i hverdagen, skal vi arbejde mere med kroppen. Der vil indgå bevægelser fra yoga og forskellige centrerende øvelser fra kampkunst – alt sammen med det fokus, at få din utæmmede Kraft til at flyde frit.
Du vil få glæde af f.eks. yoga-øvelser til at bearbejde de forandringer, der blandt andet sker gennem bevidsthedsarbejdet.
De kropslige øvelser forankrer disse forandringer i kroppen og hjælper dig til at rejse dig i din Kraft og lade den strømme ind i din hverdag.

Jeg guider dig og udvælger de øvelser, der vil hjælpe netop dig. 

Dit personlige forløb indeholder

Du skal påregne at afsætte tid til øvelser og refleksion mellem behandlingerne.

Hvordan ved du, om du er klar til et personligt forløb?

Når du bruger din tid, dine penge og din energi på at skabe forandring i dit Liv – så er du klar!
Kan du mærke lysten, men også en tvivl, kan vi tage en gratis 15 minutters telefonsamtale, inden du beslutter dig.

Det praktiske


Du får:

 

Du modtager en faktura og kan betale via mobilepay nr 47294 eller bankoverførsel på 0815 8159685153

Du modtager en mail med bekræftelse på dit køb, når du har betalt.
Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang.
Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.


HVAD ANDRE SIGER OM ET PERSONLIGT FORLØB MED TANJA…

I vinters gav jeg mig selv et personligt forløb med Tanja. Måske er det noget af det vigtigste, jeg har gjort for mig selv, fordi det har givet mig ro.
Hjemmeøvelserne hjalp mig til at opleve min krop og alt det den faktisk kan. Tanja hjalp mig til at se med andre (og meget mere kærlige) øjne på mit hele liv og turde rydde op i det.

 

​Jeg er i et forløb hos Tanja, hvor hun via sin holistiske kropsbehandling og mit eget indre arbejde har genoprettet min krop, rygsølje- og livsenergi.
Jeg havde en snes fysiske diagnoser med da jeg lagde mig på Tanjas briks første gang og har prøvet mange former for krops behandlinger, men ingen andre, der på den måde arbejder i dybden og gennem lagene. 
Det har givet mig mod til at stå i min egen kraft og folde min livsdrøm ud – uden anden støtte end mine egen kraft og rygsølje energi .
På det fysiske plan er mine smerter gået fra dagligt at begrænse og irritere mig – til at være næsten umærkelige .

Læs også

NYHEDSBREV