Andre siger

Træningsforløbet Indre Styrke

“Træningen  styrker min indre krop. Vi arbejder med kernen i kroppen – helt inde fra det aller aller inderste vi dårligt vidste vi havde og udad. Energien sætter sig hele vejen og man er bevidst om den i alle situationer også når vi ikke lige arbejder med den. Man føler sig styrket og at man kan hente styrken fra det aller inderste i kroppen, når der er behov for dette.

Jeg føler mig styrket fysisk som åndeligt. Den styrke gør at jeg får mere tro på mig selv. Den styrke gør at jeg kender mig selv bedre. Den styrke gør at jeg hviler meget mere i mig selv og tør være den jeg er og tro på den jeg er. Det at det både er fysisk og åndelig styrke gør at jeg hænger mere sammen i den fysiske og åndelige verden. Der er mere sammenhæng i hele ens krop – natur – væsen. Du har et utroligt nærvær. Og med din blide måde at rette og hjælpe os på i vores øvelser, gør at vi bare kan tage imod uden at skulle koncentrere os så meget om det ydre at vi forlader det indre. Det har været meget givende”

Konsultation

​Kære Tanja.

Af hjertet tak for et uforglemmeligt møde. Din tilgang og dit nærvær er så unik og tillidsskabende, at jeg glæder mig helt ind i det dybeste sted i mig.
Tanja har noget ganske særligt at give til menneskeheden. TAK. Du får mine varmeste anbefalinger. Du er kærlighed.

Annette

Tak for dit klarsyn og visdom.

Jeg øver mig i at være i og være urkvinden og anerkende den visdom jeg er og indeholder. Flere har i ugen sagt, at jeg udstråler en “ny ro” eller energi.
Selv oplever jeg bare lethed og tyngde på en gang.
Gode dage til smukke dig.

Anne

1000-tak for endnu en fantastisk stor hjælp!

Du er en stjerne og SÅ ufatteligt dygtig!

Jeg fik en helt anden/ ny energi og indre ro og fintunet retningen jeg er på.
Jeg GLÆDER mig til, at udforske alt det vi har talt om

Kristina

Vis, autentisk og forbundet som få.

Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak for at have mødt dig.

Anette

Kæreste Tanja ️

Jeg vil bare lige kort skrive til dig, at du er verdens bedste fødselshjælper og jordemoder <3. Jeg er taknemmelig for, hvad du har sat i gang og anskueliggjort. Efter mit besøg hos dig føles det, som om at den her sindssygt lange proces er ved at være ved vejs ende. Jeg kan se lys nu – for første gang. Jeg har ondt i solarplexus og ved, at jeg stadig er i proces, men jeg kan se lys.

Tina

Jeg har fået fært af min egen urkvinde…

“Jeg sejler med på Vølvens kvindekraft og begynder snart at bruge fagter til gestus når jeg taler, der understreger, at jeg har fat i en kraft som udspringer fra et sted i mit underliv. En grundvold af indre styrke.

Jeg har fået fært af min egen urkvinde.

Vi taler om den indre muld. Og om at finde ud af hvilken slags muld man gror af. Er der sand i mulden? Er det mørk havemuld? Er det mosemuld? Med andre ord – hvad er jeg gjort af? For det fortæller mig hvad jeg kan plante.

Jeg elsker metaforene for min personlige udvikling og opdagelse. Jeg kan mærke at hele min kvindesjæl drikker grådigt af Vølvens visdom. Og når jeg sidder og suger til mig og der bliver stille, så mærker jeg pludselig at jeg fanger meningen.

Det smukke der så sker er, at i det øjeblik jeg forstår betydningen for mig af det Tanja siger, så kigger hun mig dybt i øjene og siger ”SÅ – dér forstod du det…” Og jeg har ikke sagt et ord…”

Maise Traasdahl

​Maise blogger på: https://maisetraasdahl.wordpress.com/2015/10/07/maise-rejse-1-volvens-velsignelse/

Tanja er for mig, den voksne Pipi…

“Jeg kan på det kraftigste anbefale den spirituelle kvindegruppe hos Tanja. Du bliver ikke bare klogere på din kvindekraft, men på hele din kvindelige natur.

Jeg har altid haft Pippi som mit idol, fra jeg var ganske lille. Tanja er for mig den voksne Pippi. Hun er stærk, modig og regelbrydende.

Hun hviler i sig selv og står ved sin kvindekraft . Hun er på alle måder passioneret og fremmer livsglæde, livslyst og livskraft med sin autencitet. Jeg er dybt taknemmelig over, at jeg har lært Tanja at kende.

Pas på derude. For jeg er nu en kvinde med en enorm kvindekraft!”

Sophie

Jeg er kommet i kontakt med min egen kraft…

“Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanke – og handlemønstre.

Tak for det Tanja.”

Lis, 68 år

Læs også

NYHEDSBREV