I det utæmmedes rige
– at lytte efter svaret indeni

 14-15-16 april 2023

3 dages intensiv workshop med fokus på DIG


Du kan forvente:


Jeg forventer af dig:

Om det utæmmede

Det utæmmede er det sted, hvor livsenergien og vitaliteten væver sig sammen med vores fysiske liv. I mange mennesker er det uerkendt, underernæret eller måske endda misrøgtet, fordi vi ikke tillægger det værdi eller bare bruger kraften til at tage os af andre og være omsorgsgivere.

Det utæmmede felt taler med sjælens langsomme sprog. Det utæmmede felt hvisker om længsel og passion. Om at udfolde og udleve det, som er dit dybeste væsen. Det, som er knyttet til hvem og hvad, du er – ud over din tillærte identitet og dine tillærte færdigheder. Det utæmmede felt er det rum i dig, som hvisker om, hvem du også er. Du er ikke kun din historie, og det, som er hændt dig i Livet – men meget mere end det.
Det utæmmede er den del af dig, som ligger under de påtagede forklædninger. Det er kraften, der ligger gemt, når du underspiller dig selv for at skjule dit sande væsen, fordi du tror, det er mest trygt.

Standser du op og begynder at lytte til det utæmmede i dig, først famlende og prøvende, senere mere sikkert, vil du, som mange mennesker før dig, opdage, at fra det felt i dig springer små oaser af glæde og intense gnister af lykke og en tro på, at du en dag kan lade forklædningen falde og træde frem.

Det er ikke en ydre rejse, hvor vi rejser ud af kroppen, men derimod en indre rejse.

Vi må turde træde til side for os selv – dér, hvor vi står som en forhindring mellem os selv og det utæmmede. Det handler ikke om at tænke positive tanker eller knokle med intentioner om at tiltrække uendelig rigdom, men om at gå på opdagelse og møde dig selv med ubetinget venskab. Der er intet krav om at være perfekt, pletfri eller uden ego. Vi er både krop, sjæl og sind.

Intet på bekostning af det andet, men en helhed.

Det utæmmede er dit rodnet. Dét felt, der skal holde dig forankret i livets storme.

Fra det utæmmede felt springer et ubetinget venskab med os selv og med verden. På denne 3 dages workshop vil vi undersøge og eksperimentere med, hvad der får det utæmmede til at vokse i dig:

– Hvad giver mening?
– Hvad giver næring til krop, sind og sjæl?
– Hvad får dig til at gnistre og vibrere af liv?

Frem for alt vil vi tillægge det utæmmede værdi og lytte opmærksomt til det.

 Feltet og svarene vil forandre sig Livet igennem. Du vil hele tiden opdage nye sider og få nye erkendelser, da det er et erfaringsfelt, som ikke er stationært. Er du loyal mod det utæmmede felt i dig, og giver du det næring, skaber du dit liv indefra. Du tillader din vitalitet at berige dit liv. Indefra. Du træder ind midt i din eksistens – dit liv og kan sætte hele dig i anvendelse.

Måske har du placeret din utæmmede kraft bag lås og slå. Måske er du bare holdt op med at lytte til den del af dig. På denne workshop åbner vi for det utæmmede og lader det komme til orde inde i dig. Måske som en stille hvisken, en larmende latter eller en fritflydende strøm af vitalitet, der beriger dit liv indefra og ud.

Det farligste, du kan gøre, er at opdage sandheden om dig selv

Redskaber: Jeg vil bruge den erfaring og indsigt, jeg har som vølve og seer ind i den urkvindelige og utæmmede kraft.
Vi vil bruge indre, guidede oplevelser, bevægelse, dialog og fortællinger fra det urkvindelige felt til at bevæge os ind i det utæmmedes rige og give næring til dit rodnet. Når rodnettet og forbindelsen til din utæmmede kraft er stærk og smidig, kan du handle din længsel ud.

Bevægelsesdelen vil fokusere på små, subtile bevægelser, som frisætter dine indre spændinger og
begrænsninger. Vi lister, lirker og løsner med de steder, du står i vejen for dig selv, sådan at din utæmmede, kvindelige kraft kan strømme friere.

Vi vil blandt andet dykke ind i og blive klogere på følgende områder:

Når vi tør arbejde med den utæmmede kraft i en gruppe, sker der noget magisk. Vi støtter og spejler os i
hinanden, viser vores styrke og sårbarhed. Fællesskabet gør processen stærkere og skaber mulighed for at
komme i dybden med den kvindelige urkraft.

Praktiske oplysninger

Dato: 14.- 16. april  2023. Vi mødes fredag eftermiddag kl. 16.00 til velkomst – vi slutter workshoppen søndag kl. 16.00. 

Pris: kr. 4.200 inkl. moms / 3.600 ex moms.

Prisen inkluderer 15 timers undervisning, kaffe, te og frugt undervejs.

Ikke inkluderet: Overnatning og forplejning undervejs. 

Overnatning: Svendborg rummer mange muligheder for overnatning, fx Bed & Breakfast, hotel, vandrehjem.

Forplejning: Der er frokostpause, så du enten kan gå ud at spise eller have madpakke med. Der er køleskab i lokalet, men ikke mulighed for at tilberede mad.

Betaling: Depositum kr. 1.000 inkl. moms (ikke refunderbart*), som betales ved tilmelding med bankoverførsel. Restbeløbet forfalder 2 uger før afholdelse – senest 01.04.23. Fynske Bank kontonummer 0815 8159685153. 
(skriv venligst ved tilmelding, hvis du har indbetalt depositum, og anfør navn i
bankoverførslen).

Framelding: Ved afbud senest 30 dage før workshoppens start, får du din kursusbetaling minus depositum refunderet. Se også mine forretningsbetingelser.

Der er 10 pladser, og workshoppen gennemføres ved min. 7 tilmeldinger.

Tilmelding på tanja@tanjaeskesen.dk.

Program

Fredag
16.00 Velkomst og opstart
Intro til den utæmmede kraft – indre oplevelse- og fokus

17.00-20.00 Aftensession 

Lørdag

09.30 Formiddagssession

12.00 Frokost pause
13.00-16.00 Eftermiddagssession
16.00 fri.

Søndag
09.30 Formiddagssession

12.00 Frokostpause
13.00 Afrunding – hvad tager du med hjem?
15.00-16.00 Afslutning

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også

NYHEDSBREV