Krigerens bog

Fakta:

  • Vejl.pris: kr. 249,00.  Kan købes i shoppen
  • 186 sider
  • Udgivet 6.10.2018.
  • Fås også som lydbog 
  • Omslag er lavet Ane Gudrun Øhrberg. Du kan se mere af hendes fine arbejde her.

Krigerens Bog er ment som en invitation til at lukke troen, håbet og kærligheden ind i dit liv og få adgang til din kraft.

Når vi såres, trækker kroppen sig sammen i forsvar – det samme sker, når vi såres i livet.

Ofte forskanser vi os, lukker hjertet og sjælen hårdt sammen i overbevisningen om, at det lukkede og sammentrukne beskytter os. Men lukker vi for modet til at elske og lade os elske, lukker vi samtidig af for en del af Livskraften.

Vil du have adgangen til din fulde Kraft, må du turde elske. Du må tillade en åbning i barrikaderne, stille dig frem for livet og sige: her er jeg. Måske bæver du i angst for afvisning, mens du gør det, fordi du ikke kender konsekvenserne. Alligevel må du finde modet til at give slip på frygten og hengive dig til livet og kærligheden.

Kun gennem mindst én gang i livet at elske og lade dig elske, selv om du før har fået dit hjerte knust, får du adgang til din fulde kraft. 

For krigeren er kærlighed et valg. Uanset hvad du har med dig, hvor grufulde oplevelse og traumatiske hændelser der ligger i din fortid, uanset hvor lidt du har troen på, at det er muligt for dig at leve i og med kærlighed, er kærligheden stadig et valg.

Uddrag fra Krigerens Bog – at leve et liv i kærlighed:

“At være Kriger er ikke et spørgsmål om at kunne lave det perfekte slag, sværdhug eller parade.
Det er ikke et spørgsmål om at kunne dræbe, være usårlig, uovervindelig eller om overhovedet at have været i fysisk kamp.

Krigerens fornemmeste evne er villigheden til at SE og villigheden til nøgternt at forholde sig til virkeligheden. Krigeren véd, at kun gennem at se virkeligheden uden slør og illusioner, får hun adgang til sin fulde kraft.

At være Kriger er en måde at være til stede i verden på. En måde at ære Skabelsen, vedkende sig ansvaret for sin Kraft og sit Liv og leve forankret i Kærlighed.

Forbinder du dig med din indre kriger, kan du erkende virkeligheden. Kun ved at erkende virkeligheden, kan du tage ejerskab over den og forandre virkeligheden. Og det gælder i alle Livets facetter – din kraft, din økonomi, din fysik og din reaktion på begivenheder. Ikke for at kontrollere og undgå, men for at kende mængden og beskaffenheden af din Kraft. Ved at kende din Kraft, kan du hele tiden time det og bruge den rette mængde Kraft. Det giver præcision.”

(Du kan læse mere fra bogen her og her)

Vil du have adgang til din fulde kraft, må du turde elske og lade dig elske, selv om du tidligere har fået dit hjerte knust.

Anmeldelser

“​Jeg kan varmt anbefale denne bog, som sagtens kan læses i små bidder / afsnit og ikke nødvendigvis i kronologisk rækkefølge. Bogen er fyldt med indsigter og beskriver på forunderlig vis redskaber der er nødvendige i forbindelse med selvudvikling – at kunne blive i stand til at vikle sig ud af uhensigtsmæssige bindinger – fjerne støjen og således få mulighed for at leve i harmoni med skabelsen / det universielle gennem kærligheden.

Tanja har en særlig evne til at lege og jonglere med ord, sætninger og metaforer, der får budskabet til at danse energetisk og taler således direkte til vores højere selv og sjælen.
Alt du skal foretage dig er et valg………”

​-Dan Gad

“Jeg ELSKER denne bog selvom den gjorde virkelig ondt på mig at læse! Jeg er aldrig før blevet ramt af en bog på den måde. Det var som om det var mit liv der adskillige gange blev beskrevet i detaljer. Desværre var det oftest i skyggekrigeren jeg kunne genkende mig selv, i alt fald var det disse eksempler jeg husker for de gjorde ondt. Men de gjorde godt på den måde at jeg SÅ dem! Jeg så siderne af mig som skyggekrigeren havde overtaget og det har været en stor hjælp i arbejdet med de dele af mig. Det er en bog jeg kommer til at læse mange gange mere og jeg anbefaler den til dig der ønsker en bog som faktisk kan hjælpe dig hvis du tør. Tanja er en ubeskrivelig dygtig kvinde, som jeg har lært uendelig meget af. Jeg kan høre hende i hver linje når jeg læser og den vækker dyb resonans i dybden af min sjæl! TAK og av, men mest tak!

-Annette Kjær Benfeldt

Læs også

NYHEDSBREV