Konsultationer:

Tidsbestilling på 2364 6492 eller tanja@tanjaeskesen.dk.

Betaling via mobilepay eller bankoverførsel til 0815 8159685153.

Ved afbud eller udeblivelse fra en bestilt tid med Tanja, koster det 50 % af honoraret. hvis der ikke er blevet gjort opmærksom på dette mindst 24 timer før.

Klippekort:

Klippekort skal være brugt inden for 12 mdr fra købsdato. Klippekort refunderes ikke når de er påbegyndt. Heller ikke selv om du ikke ønsker at gøre brug af resten af klippene.

Konsultation telefon:

Tidsbestilling via https://tanjaeskesen.dk/konsultation/ på 2364 6492 eller tanja@tanjaeskesen.dk. Betaling senest dagen før, så jeg kan se din indbetaling inden vi starter.

Personligt forløb, mentor forløb, strategidage:

Tilmelding sker på tanja@tanjaeskesen.dk. Du har plads på forløbet, når jeg har modtaget din betaling. Skriv navn, adresse, tlf. nummer og e-mailadresse, og hvilket kursus du tilmelder dig

Betaling via mobilepay på47294 eller bankoverførsel: 0815 8159685153.

Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.

Online forløb og grupper:

Tilmelding sker på tanja@tanjaeskesen.dk . Du har plads på forløbet, når jeg har modtaget dit depositum for kurset. Skriv navn, adresse, tlf. nummer og e-mailadresse, og hvilket kursus du tilmelder dig. OBS! Depositum refunderes ikke!

Tilmeldingen er bindende og Beløbet refunderes ikke, når forløbet er i gang. Heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele forløbet og dermed stopper undervejs.

En dages workshop:

Tilmelding sker på tanja@tanjaeskesen.dk . Du har plads på kurset, når jeg har modtaget din betaling for kurset. Skriv navn, adresse, tlf. nummer og e-mailadresse, og hvilket kursus du tilmelder dig.

Betaling via mobilepay på47294 eller bankoverførsel: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 30 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur. Melder du afbud inden 7 dage før workshoppens afholdelse, kan du få din betaling overført til en anden 1 dages workshop hos Tanja Eskesen.dk

Med Årshjulet gennem Kællingens Rige

Tilmelding sker på tanja@tanjaeskesen.dk. Du har plads på kurset, når jeg har modtaget dit depositum på kr. 1000,00. Skriv navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, og hvilket kursus du tilmelder dig. Bliver du forhindret i at deltage i Årshjulet og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 30 dage før kursus start, for at du får din betaling retur. Du er velkommen til at sælge din plads – der er ofte en venteliste at sælge pladsen til. OBS! Depositum refunderes ikke! 

Melder du afbud en eller flere af mødegangene, kan de ikke erstattes af andet eller byttes til andre workshops. 

Betalingen refunderes ikke, når kurset er i gang – heller ikke i tilfælde af, at du ikke ønsker at gennemføre hele Årshjulet og dermed stopper undervejs.

3-dages workshops:

Tilmelding sker på tanja@tanjaeskesen.dk. Du har plads på kurset, når jeg har modtaget dit depositum på kr. 1000,00.  Skriv navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, og hvilket kursus du tilmelder dig.  Bliver du forhindret i at deltage i workshoppen og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 30 dage før kursets afholdelse,  for at du få din betaling retur. OBS! Depositum refunderes ikke! Du er velkommen til at sælge din plads, der er ofte en venteliste af sælge pladsenT

NYHEDSBREV