Workshops

Din mors datter

13. april 2019

At tage din fødselsret tilbage og gøre op med din mor

Skal du virkelig kunne integrere din kraft som kvinde, er du nødt til at kigge på forholdet til din mor. Den kvindelige arv går gennem moderen, og er hun skævvreden på den ene eller anden måde, vil dit forhold til din kraft også blive det.

Du kan derfor i årevis tage tilløb til ,på alle mulige og umulige måder at sætte din kraft i anvendelse, uden at det helt lykkes.

Læs meget mere her

I Kællingens Rige, Svendborg

Denne lørdag vil vi bevæge os dybt ind i den indre Kællings rige.

Kællingen er den del af den kvindelige kraft, der ikke ligger under for omverdens krav og fordomme. Hun er helt sin egen. Hun følger sine egne, indre utæmmede veje. Hun er forbundet med blodet, mørket, heksen, gudinden og vølven.

Rygsøjlens visdom, Svendborg
​26. januar 2019

​Workshoppen er for dig, der længes efter at rette ryggen og rejse dig op i din kraft.
​Vi vil bruge øvelser fra yoga og kampkunst til at bevidstgøre rygsøjlen og rette os op.

Læs meget mere her

Forløb for Selvstændige
Sæt din Kraft fri og få din virksomhed til at vokse

Selv om du daglig beskæftiger dig med din virksomhed, bliver du ofte ramt af tvivl. Måske er du fanget et sted mellem det du længes allermest efter og samtidig frygter mest. Det er blevet et dødvande, du ikke selv kan få flyttet – uanset hvor mange uddannelser, teknikker og kurser du fylder oveni.

​Set fra det Urkvindelige felt, er det at have en virksomhed en daglig handling af Kraft. Dagligt giver du næring til det du ønsker skal vokse.​

Læs meget mere her

Indre Styrke – Træningshold

Træningshold med elementer fra yoga og kampkunst.

Din fysiske krop bliver smidigere og stærkere. Samtidig vil du få et psykisk overskud, fordi du vokser dig fri og kommer hjem i dig selv.
Mandage kl 17-18.30

Nyt hold starter 07.01.19

Læs meget mere her

Åbne aftner

Året igennem holder jeg Åbne aftner. De er som regel centreret omkring et emne eller et tidspunkt på årshjulet.

Aftnerne er åbne og kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger. Du kan komme en eller flere aftner – der er intet fortløbende i dem, så du kan springe på undervejs, når det passer i din kalender eller et emne taler til dig.

Læs meget mere her