Workshops og arrangementer

At bruge Døden som vejleder

Ind imellem passerer vi livsafsnit og begivenheder, som er så store og afgørende, at det kan være nødvendigt at  genopfinde livet og specielt meningen med vores liv.

Måske har du i årtier været i en tilstand af overlevelse og må nu konstatere at livet har åbnet sig på ny vis. Det vil sige, at overlevelse ikke længere er målet med dit liv.

Men hvad er så meningen med dit Liv? Og hvad er målet?

Denne lørdag arbejder vi med Døden som tema og spørger os selv hvilket Liv der skal ligge bag os, før vi har tilfredshed og ro med at dø.

Læs mere her

Din mors datter

At tage din fødselsret tilbage og gøre op med din mor

Skal du virkelig kunne integrere din kraft som kvinde, er du nødt til at kigge på forholdet til din mor. Den kvindelige arv går gennem moderen, og er hun skævvreden på den ene eller anden måde, vil dit forhold til din kraft også blive det.

Du kan derfor i årevis tage tilløb til ,på alle mulige og umulige måder at sætte din kraft i anvendelse, uden at det helt lykkes.

Læs meget mere her

 

Bag den røde dør – en anden vinkel på overgangsalderen

Vil du have adgang til den del af din kraft som overgangen i livet åbner for, må du turde træde ind bag den røde dør og undersøge det univers der åbner sig i dig.

Læs meget mere her

 

Læs også

Fuldmåne og høst

Snart er det  igen fuldmåne. Sommerens sidste fuldmåne, inden efterårsmånederne starter. Fuldmånen markerer afslutningen på

Læs mere »
Foto: Lars Mikkelsen

Sortmåne

Månens forskellige faser, indeholder forskellig energi. Nogen mennesker er mere følsomme over for de forskellige

Læs mere »

Vaner

Når du bliver din kraft, gives du også muligheden for at blive fri. Fri af

Læs mere »

NYHEDSBREV