Workshops og arrangementer

Åbne aftner

Året igennem holder jeg Åbne aftner. De er som regel centreret omkring et emne eller et tidspunkt på årshjulet.

Aftnerne er åbne og kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger. Du kan komme en eller flere aftner – der er intet fortløbende i dem, så du kan springe på undervejs, når det passer i din kalender eller et emne taler til dig.

Læs meget mere her

At bruge Døden som vejleder

Ind imellem passerer vi livsafsnit og begivenheder, som er så store og afgørende, at det kan være nødvendigt at  genopfinde livet og specielt meningen med vores liv.

Måske har du i årtier været i en tilstand af overlevelse og må nu konstatere at livet har åbnet sig på ny vis. Det vil sige, at overlevelse ikke længere er målet med dit liv.

Men hvad er så meningen med dit Liv? Og hvad er målet?

Denne lørdag arbejder vi med Døden som tema og spørger os selv hvilket Liv der skal ligge bag os, før vi har tilfredshed og ro med at dø.

Læs mere her

Din mors datter

At tage din fødselsret tilbage og gøre op med din mor

Skal du virkelig kunne integrere din kraft som kvinde, er du nødt til at kigge på forholdet til din mor. Den kvindelige arv går gennem moderen, og er hun skævvreden på den ene eller anden måde, vil dit forhold til din kraft også blive det.

Du kan derfor i årevis tage tilløb til ,på alle mulige og umulige måder at sætte din kraft i anvendelse, uden at det helt lykkes.

Læs meget mere her

I Kællingens Rige

Denne lørdag vil vi bevæge os dybt ind i den indre Kællings rige.

Kællingen er den del af den kvindelige kraft, der ikke ligger under for omverdens krav og fordomme. Hun er helt sin egen. Hun følger sine egne, indre utæmmede veje. Hun er forbundet med blodet, mørket, heksen, gudinden og vølven.

 

Rygsøjlens visdom 

Workshoppen er for dig, der længes efter at rette ryggen og rejse dig op i din kraft.
Vi vil bruge øvelser fra yoga og kampkunst til at bevidstgøre rygsøjlen og rette os op.

Læs meget mere her 

 

Indre Styrke – Træningshold

Træningshold med elementer fra yoga og kampkunst.

Din fysiske krop bliver smidigere og stærkere. Samtidig vil du få et psykisk overskud, fordi du vokser dig fri og kommer hjem i dig selv.

Læs meget mere her

 

Bag den røde dør – en anden vinkel på overgangsalderen

Vil du have adgang til den del af din kraft som overgangen i livet åbner for, må du turde træde ind bag den røde dør og undersøge det univers der åbner sig i dig.

Læs meget mere her

 

At leve cyklisk

Brug en lørdag på at opdage din urkraft og blive klogere på det cykliske og foranderlige univers.

Den kvindelige energi snor sig som en rød tråd gennem alle årstider. Hver årstid, hver månefase og hver fase i den kvindelige cyklus bærer en nuance og en klang i den indre symfoni.

Vi bærer som kvinder det cykliske i kroppen, evnen til at lade liv vokse i os, menstruationscyklussen som igen og igen spejler Månens vandring over himlen.

Læs meget mere her

Kroppens Alkymi

En forening af krop, sind og sanser gennem indre alkymi.

Livskraften ikke uden for os, som noget vi skal erobre, besejre eller hente. Kraften ligger i os. Vævet dybt ind i vores væsen, vores celler, vores hukommelse og sjæl.

Denne lørdag vil vi bevæge os dybt ind i kroppens livgivende, indre univers.

Læs meget mere her

Læs også

NYHEDSBREV