Fakta:

  • Vejl.pris: kr. 249,00. (dog med variationer pga de frie bogpriser. Kan købes via din boghandler. Kan forudbestilles hos mig fra nov 2019)
  • Udgives  9. januar 2020.
  • ISBN: 978-87-970255-3-6
  • Omslag er lavet Ane Gudrun Øhrberg. Du kan se mere af hendes fine arbejde her.

Min Mors Datter

Min mors datter.

En fortælling om arven i de kvindelige slægter

Dette er fortællingen om arven i de kvindelige slægter – hvor lys, skygger, sår, kærlighed, skam og frygt gives videre generation efter generation, indtil en kvinde SER slægtens arv, vælger at gøre op med den og dermed tager ejerskab over sin kraft. Det er en fortælling om mor-datter relationer, der ikke er kærlige eller velfungerende. Om rovdyr og usunde mødre der ikke magter at elske deres døtre og om døtre, der derfor tilføjes store sår.

Uanset om du kan lide det eller ej, er du din mors datter. Det kan være din opvækst har tilføjet dig et dybt mor-sår og du livet igennem har kæmpet for at komme fri af din mors skygge.

Måske har du som Snehvide været udsat for angreb og forgiftede æbler fra din mor, som har givet dig en tvivl på din egen eksistens og kraft.

Men at have en destruktiv og giftig mor, giver dig også muligheden for at drage dybt ind i mørket, hente visdoms kraniet med ild, bryde arven og blive fri.

Vejen til friheden går gennem at stole på dine sanser, din skelneevne og hukommelse.

Forside billedet viser den ufrie datter med det forgiftede æble. Visdomslyset og kraften skinner på hende fra kraniets dyb.

(Du kan læse uddrag af bogen her , her og her)


I anledning af udgivelse er der bogreception torsdag den 9. januar kl 14-16 på Cafe Rouge, Møllergade 21, Svendborg.