Bag den røde dør

Overgangsalderen fra en anden synsvinkel 

Overgangsalderen er ikke en fejl, den er ikke en svaghed, der skal korrigeres. Den er derimod dét felt, hvor en kvinde får den fulde adgang til sit indre visdomslag, sin indre kælling, og en mand får adgang til sin indre magiker.

For begge køn gælder det samme: I overgangsalderen har du ikke længere bare adgang til din kraft – du bliver din kraft.

Den 3. alder – overgangsalderen – er det utæmmedes tid. Det er visdommens tid. Det er den buldrende livskrafts tid.

Når du går i overgangsalderen, går den røde dør i dig op. Uanset om du vil det eller ej. Uanset om du finder det bekvemt eller ej. Du kommer i kontakt med, hvem du egentlig er. Bag maskerne. Bag pænheden. Bag opdragelsen.

Hvis du er åben for at kigge bagom fortællingerne om alt det liv, der forsvinder, og i stedet kigger ’Bag den røde dør’, vil du opdage, at der er et væld af nye muligheder og kræfter gemt i overgangsalderen.

Denne bog er skrevet som en vejviser, en fortælling om de (nye) kræfter, der vågner i dig i overgangsalderen. De kræfter, der vejrer morgenluft og bryder kaotisk igennem til din måske ellers velordnede og velorganiserede hverdag – og liv.

Du kan læse uddrag fra bogen her og her.

Min Podcast om overgangsalderen, at blive sin kraft og ‘Bag den røde dør’.

Anmeldelser

“Denne bog er værd at læse for alle kvinder, der har områder af deres som liv de ikke kan forstå. Jeg har oplevet, at gennem denne bog er der mange brikker der er faldet på plads som i flere år har været hjemløse. Hjemløse fordi de bare ikke passede ind i de historier jeg er opvokset med. Denne bog gav mig en dyb følelse af genkendelse, mening og har svaret på mange gådefulde spørgsmål for mig om mit liv som kvinde med mig selv og i mine relationer. De overgange som vi møder i livet har jeg aldrig mødt beskrevet så præcist og på den måde som Tanja gør det i denne bog og det ramte plet. Jeg vil sige at det kræver mod at tage ordene ind, men det giver styrke og kraft til gengæld hvilket er det der skaber liv i livet. Jeg er endnu et årti fra overgangsalderen selv, men der har været så meget at hente om tiden indtil nu,  og om tiden der kommer. Jeg frygter ikke længere den næste overgang men glæder mig i stedet. TAK for denne bog!  ”

-Annette Kjær Benfeldt

Læs også

Foto: Lars Mikkelsen

Sortmåne

Månens forskellige faser, indeholder forskellig energi. Nogen mennesker er mere følsomme over for de forskellige

Læs mere »

NYHEDSBREV