Konsultation - krop

En konsultation med fokus på din krop betyder, at kroppen afbalanceres og du lettere mærker forbundetheden med din kraft og essens.

Måske bøvler du i perioder med kropslige symptomer, som du ikke helt kan få has på eller finde en forklaring på.  Måske har du rygsmerter eller spændinger i kroppen, du søger en forståelse af, eller måske har du områder af kroppen, som føles stive og utilgængelige.

Jeg har en baggrund som fysioterapeut og bruger min viden og erfaring fra det felt, sammen med min træning som vølve, til at væve en stærk viden om hvordan, der kan arbejdes i dybden med kroppen.

En konsultation hos mig giver muligheden for, at vi sammen arbejder med at frisætte spændinger og blødgøre de steder, hvor du står i vejen for dig selv. Ikke som mentale ønsker, men som en proces der foregår i kroppens lag. Både i muskulatur, lymfesystem, nerver og hele det energisystem der gennemstrømmer kroppen. Jeg hjælper dig til, opdyrke en holdning af ubetinget venskab med din krop og alle dens lag.

Sammen løsner og lirker vi med de steder, hvor tillærte spændinger og sammentrækninger begrænser den naturlige gennemstrømning af livsenergien. 

Vi løsner og lirker med de tillærte kropslige mønstre, som virker begrænsende for, at du kommer tilstede med din fulde kraft.

Når du vælger at få en konsultation hos mig, får du det, din krop og sjæl længes efter. Ikke bare som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at tage dig af din krop og skabe rum til integrere hele dig.

Mange oplever under konsultationen at komme på plads i sig selv og en form for alignment. At være i alignment er en fysisk sanseoplevelse, som omfatter både din fysiske krop, din sjæl og dit mentale/psykiske overskud. At være i alignment giver en følelse af lethed og samtidig styrke. En oplevelse af at være oprejst, på plads i kroppen og med verden omkring sig, sådan at kraften kan flyde frit.

Jeg arbejder fra den kvindelige urkraft med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen. Jeg åbner med hænderne en port, som sjælen længes efter at gå gennem. Ved at løsne kroppen, bliver transformationen mulig.
I kroppen finder du vejen hjem.

Konsultationens indhold:

Alle konsultationer er forskellige, fordi kroppe er forskellige og har forskellige behov, men i konsultationen indgår altid massage.

Nogle af de redskaber jeg bruger er:

Vi vil løsne, lirke, strække og smidiggøre alle kroppens lag. Alt sammen med det formål, at åbne kroppen for en mere fritflydende strøm af vitalitet.

Kodeord vil være:  hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Lytte, tillade og frisætte. Fra det felt vil vi invitere kroppens alkymi til at blomstre og tillade vitalitet at udfolde sig og flyde frit.

Konsultationen frigør handlekraften i dig, og du bliver forbundet med din kraft. Er du forbundet med din egen kraft, mærker du din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe dit liv i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Mange oplever under eller efter konsultationen en lettelse, en åbning, en justering, som rækker længere end kroppen, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan lade dit liv opstå indefra.

Mit syn på kroppen har jeg skrevet mere om i “Kroppens Bog. En fortælling om ubetinget venskab”.

Praktisk:

Konsultationen foregår på hverdage mellem kl 9.30 og 16.00  i mine lokaler Skattergade 34D, 5700 Svendborg

Varighed: ca 1½ time.

Pris: kr. 1800 inkl moms

Jeg har tider mandage, onsdage, torsdage og fredage, kl. 9.30, 11.30 og kl 14.00. 

Se også mine Forretningsbetingelser.

OBS! Jeg er ikke uddannet psykolog eller psykoterapeut og arbejder ikke med svær afhængighed eller mennesker der indtager psykofarmaka . Jeg er seer og vølve og tilbyder hjælp til mennesker, der har et  ønske om selvindsigt – også når selvindsigten kradser. Jeg laver ikke afdødekontakt, men arbejder konkret med det, der er udfordringerne i dit menneskelige felt – her og nu- og som trækker tråde til hele dit liv – også dit spirituelle liv

Det spørger andre om:

Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde. Vi tager fat på det du kommer med og det som er tilstede i kroppen og i rummet.

Oftest er én enkelt konsultation nok til at sætte forløsningen i gang, men skulle du have brug for en opfølgende konsultation inden for 1 mdr, koster den efterfølgende konsultation kr. 900 for 45 min.

Du kan læse mere om min baggrund her

 

OBS! Har du symptomer, som gør dig utryg, eller du bare ikke forstår, skal du selvfølgelig kontakte din læge. At arbejde med kroppen på min måde udelukker ikke, at der kan være fysiske symptomer, du skal behandle og forholde dig til via din læge. At gå til lægen er også en måde at drage omsorg for dig selv på og tage dig selv alvorligt.

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

Din evne til at finde det rigtige sted i krop og sind er helt vidunderlig. Magisk. Du får mine varmeste anbefalinger 
-J

“Tanjas fintfølende og meget små fingre borede sig nænsomt og med stor sikkerhed ind i de steder på kroppen, hvor det gjorde allermest ondt. Også steder, hvor jeg ikke vidste jeg havde ondt. Steder hvor jeg fik en umiddelbar forløsning fra smerten.
Steder, hvor der også sad en indre smerte!

Begge typer af smerte tog Tanja sig nænsomt og kærligt af – både ved hjælp af massage og samtale. Jeg var tryg, jeg var alvorlig, jeg var modtagelig og fuld af velvilje – jeg er gået derfra med en bemærkelsesværdig lethed både i krop og sind og mine massive muskelspændinger er en saga blot! Tanja, af hjertet et dybfølt TAK”.

Tak for et meget varmt og stærkt møde.


Dine beskrivelser og forklaringer på min krops udfordringer giver umiddelbart lettere adgang til indre ro og accept. Det du viste mig med åndedrættet giver så stor mening og hjælper mig til afspænding af nakken og ryggen
-A

 

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

Tak for igår og for vidunderlig massage! Min krop har det meget bedre.
Det er yderst sjældent, at jeg har oplevet denne form for ligeværdig og oprigtig interesseret dialog i.fh.t. mine symptomer. Og blir fyldt af taknemmelighed og af glæde.. Så  Hjerte Tak.
-L

Læs også

NYHEDSBREV