Konsultation - krop

Vejen hjem går gennem kroppen, for det er i kroppen, vi kommer til stede og mærker os selv.

Hvor der i kroppen er ar, sammentrækninger, symptomer, eller traumer, falder Livsenergien. Man kunne sige, at den stagnerer eller bliver underernæret.

Trækker vi os væk fra de steder, bliver det en ond cirkel, der skaber endnu mere sammentrækning. Læner du dig ind i det svære i kroppen, da kan du handle på det, du opdager. Måske er der opstået spændinger i kroppen i et forsøg på at dæmpe dit udtryk. Ikke kun som udtrykket i det, du siger eller synger, men som hele din måde at være synligt til stede i verden på

Du kan ikke undslippe kroppen. Den er selve grundstenen for din eksistens.

Måske bøvler du i perioder med kropslige symptomer, som du ikke helt kan få has på eller finde en forklaring på.  Måske har du smerter eller spændinger i kroppen, du søger en forståelse af, eller måske har du områder af kroppen, som føles stive og utilgængelige,

En konsultation hos mig giver muligheden for, at vi sammen arbejder med at frisætte spændinger og blødgøre de steder, hvor du står i vejen for dig selv. Ikke som mentale ønsker, men som en proces der foregår i kroppens lag. Både i muskulatur, lymfesystem, nerver og hele det energisystem der gennemstrømmer kroppen. Jeg hjælper dig til, opdyrke en holdning af ubetinget venskab med din krop og alle dens lag.

Det er ikke et spørgsmål om at skabe et bestemt regime for kroppen, men at erkende, at du ved at løsne og lirke med de tillærte spændinger og kropslige mønstre kan vokse dig fri. Når du mærker at du er forbundet med kroppen, skaber det tryghed til at kan du slippe dét, der begrænser den naturlige gennemstrømning af Livsenergien og komme til stede med din fulde Kraft. Det bliver en omvendelse fra et liv med fokus udefra, til i stedet at rette sig indad mod dig selv – i erkendelse af, at svarene ofte bor i dig.

Men når du fylder kroppen ud, vil du støde på såvel din Kraft som dine sår.

Har du en berøringsangst over for din utæmmede Kraft, kan det være svært at tage fuld bolig i kroppen. Da må du gå på opdagelse i din frygt og trevle frygtens fortællinger op.Livet bliver da en ’ind i kroppen-erfaring’, fyldt med sanselighed, livsduelighed og brugsværdi.

Mange oplever under konsultationen en form for lettelse og at komme på plads i sig selv. At kommer på plads i sig selv,  er en fysisk sanseoplevelse, som omfatter både din fysiske krop, din sjæl og dit mentale/psykiske overskud. At være på plads i sig selv  giver en følelse af lethed og samtidig styrke. En oplevelse af at være oprejst, på plads i kroppen og med verden omkring sig, sådan at kraften kan flyde frit.

Jeg arbejder fra den urgamle kvindelige  vej, med urkraften, sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionenKodeord vil være:  hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Lytte, tillade og frisætte. 

Fra det felt vil vi invitere kroppens alkymi til at blomstre.

Konsultationens indhold:

Alle konsultationer er forskellige, fordi kroppe er forskellige og har forskellige behov.

Som oftest starter vi med en kort samtale, hvor du fortæller lidt om hvad du oplever dine udfordringer er. Derefter kommer du fuldt påklædt op at ligge på en briks. Jeg arbejder på din krop med hænderne og inviterer dig gennem lette stræk og dybe berøringer til at stå frit, så du lettere kan mærke dit indre kompas og omsætte dine indsigter i handling. Der vil ikke være så mange ord, meget vil foregår i stilhed, for at både du og jeg får mulighed for at sanse dybt.

Vi vil løsne, lirke, strække og smidiggøre kroppens lag. Alt sammen med det formål, at opdyrke en dybere følekontakt med kroppen. Det  giver dig mulighed for at mærke dit rodfæste i livet og derfra skabe relation til dig selv og andre. Den hjælper dig også til at få en dybere følekontakt til hele dig og dermed blive opmærksom på, hvor du modarbejder dig selv.

Konsultationen afsluttes med en kort samtale, hvor vi samler op på det du oplevede undervejs.Dermed bliver det lettere for dig, at omsætte dine indsigter til handling.

Kropsliggørelsen tillader dig at reagere på den virkelighed, der er. Fordi du mærker at du er til stede midt i den. Med den.

 

Praktisk:

Jeg har en baggrund som fysioterapeut og bruger min viden og erfaring fra det felt, sammen med min træning som vølve, til at væve en stærk viden om hvordan, der kan arbejdes i dybden med kroppen. 

Mit syn på kroppen har jeg skrevet mere om i “Kroppens Bog. En fortælling om ubetinget venskab”.

Konsultationen foregår på hverdage mellem kl 9.30 og 16.00  i mine lokaler Skattergade 34D, 5700 Svendborg

Varighed: ca 1½ time.

Pris: kr. 1800 inkl moms

Jeg har tider mandage, onsdage, torsdage og fredage, kl. 9.30, 11.30 og kl 14.00. 

Se også mine Forretningsbetingelser.

OBS! Jeg er ikke uddannet psykolog eller psykoterapeut og arbejder ikke med svær afhængighed eller mennesker der indtager psykofarmaka . Jeg er seer og vølve og tilbyder hjælp til mennesker, der har et  ønske om selvindsigt – også når selvindsigten kradser. Jeg laver ikke afdødekontakt, men arbejder konkret med det, der er udfordringerne i dit menneskelige felt – her og nu- og som trækker tråde til hele dit liv – også dit spirituelle liv

Det spørger andre om:

Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde. Vi tager fat på det du kommer med og det som er tilstede i kroppen og i rummet.

Oftest er én enkelt konsultation nok til at sætte forløsningen i gang, men skulle du have brug for en opfølgende konsultation inden for 1 mdr, koster den efterfølgende konsultation kr. 900 for 45 min.

Du kan læse mere om min baggrund her

 

OBS! Har du symptomer, som gør dig utryg, eller du bare ikke forstår, skal du selvfølgelig kontakte din læge. At arbejde med kroppen på min måde udelukker ikke, at der kan være fysiske symptomer, du skal behandle og forholde dig til via din læge. At gå til lægen er også en måde at drage omsorg for dig selv på og tage dig selv alvorligt.

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

Din evne til at finde det rigtige sted i krop og sind er helt vidunderlig. Magisk. Du får mine varmeste anbefalinger 
-J

“Tanjas fintfølende og meget små fingre borede sig nænsomt og med stor sikkerhed ind i de steder på kroppen, hvor det gjorde allermest ondt. Også steder, hvor jeg ikke vidste jeg havde ondt. Steder hvor jeg fik en umiddelbar forløsning fra smerten.
Steder, hvor der også sad en indre smerte!

Begge typer af smerte tog Tanja sig nænsomt og kærligt af – både ved hjælp af massage og samtale. Jeg var tryg, jeg var alvorlig, jeg var modtagelig og fuld af velvilje – jeg er gået derfra med en bemærkelsesværdig lethed både i krop og sind og mine massive muskelspændinger er en saga blot! Tanja, af hjertet et dybfølt TAK”.

Tak for et meget varmt og stærkt møde.


Dine beskrivelser og forklaringer på min krops udfordringer giver umiddelbart lettere adgang til indre ro og accept. Det du viste mig med åndedrættet giver så stor mening og hjælper mig til afspænding af nakken og ryggen
-A

 

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

Tak for igår og for vidunderlig massage! Min krop har det meget bedre.
Det er yderst sjældent, at jeg har oplevet denne form for ligeværdig og oprigtig interesseret dialog i.fh.t. mine symptomer. Og blir fyldt af taknemmelighed og af glæde.. Så  Hjerte Tak.
-L

Læs også

NYHEDSBREV