Ritualer

Lad os fejre livets overgange

Overgangene i livet – fødsel, menstruationens indtræden, at blive mor, overgangsalderen og døden er alle porte, som giver os muligheden for at tage vores kraft og essens i ed. Enten læne os væk fra kraften eller ind i den.

Har du ønsket om at lave et ritual for at fejre en af portene i livet, det kan fx være fødsel, menstruation, bryllup eller overgangsalder, kan jeg hjælpe dig med at lave en privat ceremoni eller et ritual, som passer netop til dig og den port du står ved, hvor selvbilledet forvandles. En form for eksistens afsluttes og en ny påbegyndes. Ritualerne bliver samtidig en refleksion, en spejling af dit indre i dit ydre.

Det er private ritualer, fordi du sammen med ritualet får en læsning af de kræfter, der er i spil i dig og omkring dig. Jeg vil fortælle dig om det potentiale jeg ser og oplever og derfor egner ritualerne sig ikke til fester og sammenkomster, men skal laves bare for dig/jer.

Et ritual kan laves inde eller ude – hos dig eller mig – og være kortere eller længere -helt afhængigt af hvilken funktion ritualet skal have. Du kan maile til mig med dine ønsker, så ser vi på det.

Prisen afhænger af ritualet og af hvor det skal foregå.

Tænk på ritualer som redskaber til at passe din indre have. Med ritualer kan du skabe Liv og vækst. Ritualer kan virke som væksthuse eller fremskyndelse på projekter. Din etik styrer, hvordan du bruger din kraft – spørg dig selv, hvorfor du ønsker, noget skal vokse, og turd lytte til de svar, som opstår i dit indre.

Rituelle handlinger udsprunget af det kvindelige Kraftfelt bygger bro mellem den indre virkelighed og den fysiske virkelighed, så der kommer samklang. Når vi lader den indre virkelighed med intention og lader den flyde ud i det fysiske, virkeliggøres den.

Det er ikke ritualer, som bæres ’til skue’, de udføres ikke for syns skyld eller for at stille nogen eller noget tilfreds – de er ikke udsprunget af underdanighed, men er alle krafthandlinger, som forbinder os til det cirkulære Liv og inviterer spiritualiteten og Skabelsen til at blive nærværende, som en ’ind i kroppen’-oplevelse.

Ritualer, båret af den kvindelige, utæmmede kraft, tager kraften og det utæmmede hjem i os igen, forankrede i den fysiske virkelighed.

(Du kan her læse mere om hverdagsritualer du selv kan lave.)

Andre siger:

Kære Tanja. Jeg tænkte lige at jeg vil komme med en tilbagemelding for det smukke ritual og samtale du havde med min datter (og Jeg :))
Det var en helt fantastisk oplevelse og hun fik noget med, sig som aldrig ville have været berørt i en fx konfirmations forberedelse. Så tak for det 🙏. Hun mærker store positive ændringer i alle lag og jeg ser og mærker det også tydeligt og det er så fantastisk at opleve hendes udvikling 🍀

Du er og kan noget helt specielt 😊

Læs også

NYHEDSBREV