Konsultation

Kan foregå via telefon, zoom eller personligt fremmøde

Mærk forbindelsen til din kraft

 
Når du vælger at få en konsultation hos mig, får du det, din sjæl længes efter. Ikke kun  som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at skabe rum til omfavne hele dig.
 

Indsigt og handling er uløseligt forbundne og forstærker hinanden. Handler du på baggrund af dine indsigter, skaber de handlinger en gunstig grobund for nye indsigter, der igen skaber grobund for nye handlinger.

Konsultationen giver indsigt og frigør handlekraften i dig, så du mærker at du er forbundet med din kraft. Mærker du forbundetheden med din egen kraft og Skabelsen, mærker du lettere din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe dit liv i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Mange oplever under eller efter konsultationen en lettelse, en åbning, en justering, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan lade dit liv opstå indefra. Jeg sanser det som en form for alignment, hvor du retter dig op inden i dig selv, tager din kraft i ed og fylder dig selv ud.

Du bærer kraften i dig, den skal bare have næring og sættes fri.
 
Når jeg arbejder med mennesker, fortæller jeg også om den anden virkelighed, din indre virkelighed. Den virkelighed, som Livet udspringer fra og formes fra. Skal knuderne i dit Liv løses og vikles ud, må du ind imellem tage fat i din indre virkelighed for at finde svarene.
 
Jeg arbejder fra den kvindelige urkraft med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen.
Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde. Vi tager fat på det du kommer med og dét som er tilstede i rummet.
 
Overvej inden  hvad du gerne vil have ud af konsultationen – hvad er dit håb. Det starter jeg med at spørge dig om.
 
OBS! Jeg er ikke uddannet psykolog eller psykoterapeut og arbejder ikke med svær afhængighed eller mennesker, der indtager psykofarmaka. Jeg er seer og vølve og tilbyder hjælp til mennesker, der har et  ønske om selvindsigt – også når selvindsigten kradser. Jeg laver ikke afdødekontakt, men arbejder konkret med det, der er udfordringerne i dit menneskelige felt – her og nu- og som trækker tråde til hele dit liv.
 

Folk kommer ofte med spørgsmål som disse:

Praktisk:

Konsultationen foregår i mine lokaler Skattergade 34D, 5700 Svendborg eller pr telefon/zoom. 

Varighed: ca 1½ time.

Pris: kr. 1800 inkl moms

Jeg har tider mandage, onsdage, torsdage og fredage kl 9.30, kl. 11.30 og kl 14.00. 

Kommer du i bil, er der flere parkeringsmuligheder i nærheden – fx i Kullinggade. Skattergade er en lille blind gade, hvor der ikke er plads til at parkere. Kommer du med tog skal du beregne ca 10 mins gang til banegården.

Se mine Forretningsbetingelser her.

 

DET SIGER ANDRE OM TANJA

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også

NYHEDSBREV