Konsultation

Kan foregå via telefon, zoom eller personligt fremmøde

Bliv forbundet med din kraft

 
Når du vælger at få en konsultation hos mig, får du det, din sjæl længes efter. Ikke kun  som svar på de spørgsmål, dit menneskelige felt tumler med, men også det, der ligger bag. Jeg vil give dig konkrete forslag til, hvad du i hverdagen kan gøre for at skabe rum til integrere hele dig.
 

Indsigt og handling er uløseligt forbundne og forstærker hinanden. Handler du på baggrund af dine indsigter, skaber de handlinger en gunstig grobund for nye indsigter, der igen skaber grobund for nye handlinger.

Konsultationen giver indsigt og frigør handlekraften i dig, så du bliver forbundet med din kraft. Er du forbundet med din egen kraft, mærker du din egen sandhed. Du kan fra dét sted i dig skabe dit liv i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Mange oplever under eller efter konsultationen en lettelse, en åbning, en justering, fordi du bliver forbundet med dit inderste og kan lade dit liv opstå indefra. Jeg sanser det som en form for alignment, hvor du retter dig op inden i dig selv, tager din kraft i ed og fylder dig selv ud.

Du bærer kraften i dig, den skal bare have næring og sættes fri.
 
Når jeg arbejder med mennesker, fortæller jeg også om den anden virkelighed, din indre virkelighed. Den virkelighed, som Livet udspringer fra og formes fra. Skal knuderne i dit Liv løses og vikles ud, må du ind imellem tage fat i din indre virkelighed for at finde svarene.
 
Jeg arbejder fra den kvindelige urkraft med sjælen, kroppen, sanseligheden og intuitionen.
Nogle gange kommer folk med konkrete spørgsmål. Andre gange er det mere en sansning af at skulle arbejde med mig på en eller anden måde. Vi tager fat på det du kommer med og dét som er tilstede i rummet.

Praktisk:

Konsultationen foregår i mine lokaler Klosterstræde 2A, 1. sal, 5700 Svendborg eller pr telefon/zoom.

Indgang sker gennem porten til Klosterstræde 2. Der står Klostergården hen over porten. Inde i gangen, skal du igennem den brune dør ovre til højre og op på 1. sal. 

Varighed: ca 1½ time.

Pris: kr. 1400

Jeg har tider mandage, torsdage og fredage kl 9.30, kl. 11.30 og kl 13.30. Onsdage tillige kl 11.30, 13.30 og 15.30

Se mine Forretningsbetingelser her.

Folk kommer ofte med spørgsmål som disse:

DET SIGER ANDRE OM TANJAS KONSULTATIONER…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også