Din mors datter

13. april 2019

At tage din fødselsret tilbage og gøre op med din mor

Skal du virkelig kunne integrere din kraft som kvinde, er du nødt til at kigge på forholdet til din mor. Den kvindelige arv går gennem moderen, og er hun skævvreden på den ene eller anden måde, vil dit forhold til din kraft også blive det.

Du kan derfor i årevis tage tilløb til ,på alle mulige og umulige måder at sætte din kraft i anvendelse, uden at det helt lykkes.

Lever du ikke kraften og skaber plads til den, vil den skævvride din krop i et forsøg på at få dig i tale. Måske endda til en grad, hvor det giver fysiske symptomer.

 

 

 

Redskaber:
Hensigten med dagen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på helingen af sårene i dig og din kvindelige slægt. Vi bruger bevægelse til at inddrage kroppen og fokus vil ligge på at opbygge et ubetinget venskab med dig selv og din mor, men med den primære loyalitet liggende hos dig selv. Vi vil bevæge os ind i den kvindelige arv  gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt.

Frem for alt vil vi tillægge forholdet mellem mor og datter værdi og lytte opmærksomt til de fortællinger og den glæde og smerte, der er nedarvet i det felt – både i dig og i det kollektive felt.

Når vi tør arbejde med den utæmmede kraft og den kvindelige arv i en gruppe, sker der noget magisk. Vi støtter og spejler os i hinanden, viser vores styrke og sårbarhed. Fællesskabet gør processen stærkere og skaber mulighed for at komme i dybden med den kvindelige urkraft, så du kan vokse dig fri.

OBS! Det er ikke en ‘mor og datter’ workshop i traditionel forstand. Du arbejder i dig med forholdet til din mor – uanset om hun er levende eller død og om du har kontakt til hende eller ej. Du skal altså ikke have din mor med.

 

DET PRAKTISKE

​Lørdag den 13. april kl. 10-16.

Pris:  kr. 1400 som inkluderer kaffe, te og en vegetarisk frokost.

Det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage. For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 8 pladser.

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Klosterstræde 2A, 1. sal, 5700 Svendborg.

​Indgang sker gennem porten til Klosterstræde 2. Der står Klostergården hen over porten. Inde i gangen, skal du igennem den brune dør ovre til højre og op på 1. sal.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til jyske Bank: 7176 1237420

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her.