Sortmåne

Månens forskellige faser, indeholder forskellig energi. Nogen mennesker er mere følsomme over for de forskellige månefaser end andre.

I disse dage er det sortmåne. Det betyder, at månens lys set fra jorden er mindst. Det kan virke som om månen er fraværende – det er sortmåne.

Jeg vågner ofte, når det er sortmåne. Mærker energien insistere på kontakt, hvis ikke jeg har registreret det i dagtimerne. Hvis jeg har mulighed for det, søger jeg ofte ud. Ud i natten, hvor der er mørkt og stille. Måske tænder jeg et bål eller en lanterne – for at lyse ind i kraften i mig og byde den velkommen. Ikke for at lyse natten op.

Jeg mærker generationer af kvinder før mig, der i mørket og fællesskabet har søgt deres kraft og deres sjæl. En kraft og et fællesskab, der går hensides ord, men bare er en oplevelse af, at alt liv er forbundet.

Sortmånen minder os om tilbagetrækning og refleksion.

Den minder os om langsomhed, om at sætte hastigheden ned og holde pauser. Kraften går under jorden. Bliver stærk, samler sig i mørket, for med nymånens voksende energi igen at manifestere sig i verden.

Sortmånen bærer Kællingens energi. Magien er stærk og muligheden for at søge længere ind og dybere ned og forbinde dig med din kraft, er stor. Når sortmånens energi pulserer, har du mulighed for at søge indad i dig – forbinde dig med den ældgamle visdom i dig og usentimentalt se dig selv og din måde at leve på.

Sortmånen inviterer dig til at reflektere over dit liv. Ikke som en hurtig og overfladisk gennemgang, men en usentimental forholden dig til, om du lever det liv du gerne vil. Sortmånen inviterer dig til at spørge dig selv, om du skaber plads til din sjæl og din kraft i din hverdag?

Pakker du dig selv sammen, gør dig mindre for at få livet omkring dig til at fungere? Giver du afkald på dine længsler og lyster? Giver du afkald på din saft og din kraft og tørrer du langsomt ud?

Sortmånens og kællingens energi i dig, inviterer til at turde SE og VEDKENDE dig virkeligheden. Det er den ældgamle visdom, som ser livet og hvad det består af. Energien bruser og pirker til de ømme steder i dig, hvor du er uvillig til at tage din kraft og din skaberevne til dig.

 

 

Læs også

Marts fuldmåne

Marts fuldmåne

25.3.24 Det er forårets første fuldmåne. Fuldmånen indvarsler den kommende vækstsæson.  Måske føles det næsten

Læs mere »

NYHEDSBREV