Forårets første fuldmåne

Fuldmåne. Supermåne. Månen er i sin bane tæt på jorden og derfor ser den større ud end normalt. Samtidig er det forårets første fuldmåne. der indvarsler den kommende vækstsæson.

Det er tid til at gøre de sidste overvejelser omkring hvad du ønsker skal vokse i dit liv den kommende sæson. Hvilke vækster der skal være plads til i din indre have.

Fuldmånens lys skinner langt ind i dig, viser dig aspekter som ellers er skjult eller du ikke har så stor lyst til at undersøge eller erkende fordi det kalder på forandring. Alt kommer til overfladen.

Fuldmånen aktiverer dette felt i dig. Alt kommer til overfladen. Månen lyser, og kontraster bliver tydeligere.

I folkeeventyrene sker store forvandlinger, når det er fuldmåne. Mennesker bliver til dyr, varulve eller magiske skabninger. Fuldmånen kalder på slangens energi i dig. Evne til hamskifte, forvandling og forandring, der springer dybt indefra og bliver handlet ud i verden, når timingen er til det.

Set med Kællingens og de urkvindelige væsners øjne, kommer vi under fuldmånens lys i kontakt med vores utæmmede jeg. Den del af os, der kender til at leve fuldt og autentisk, i dyb kontakt med vores indre. Den del, der hyler mod Månen af livslyst, danser nøgen i regnen og mærker de små kuldeprik mod huden.

Supermånen rammer samtidig med at frygten for covid-19 bølger gennem verden. Overalt laves der foranstaltninger for at bremse spredningen af smitte. Foranstaltninger der tvinger os til at ændre adfærd, sætter begrænsninger for rejseplaner og arrangementer med mange deltagere. Det hindrer os i at søge ud i adspredelse og underholdning og griber forstyrrende ind i arbejdslivet.

Enten kan vi blive dybt frustrerede og synes det er uretfærdigt og urimeligt eller  også kan vi vende os mod de nye muligheder det åbner. Muligheder der åbner for skjulte rum, der går indad og nedad i os, fordi vi ikke kan ‘rejse ud’ i den ydre verden. Du får nu en mulighed for at søge dybe ind i dig selv. Møde dybere lag af dig selv. Du kan forberede dig på den kommende vækstsæson og bruge muligheden for at SE ind i din indre have og finde ud af hvilke vækster du ønsker skal vokse der:

Hvad skal dit liv indeholde? Hvad er væsentligt? Hvad er uvæsentligt? Hvor er der frygt? Hvor er der tvivl? Hvor vokser kreativiteten, livskraften og livslysten?

Valget er dit.

 

Foto: Lars Mikkelsen

Læs også

Vaner

Når du bliver din kraft, gives du også muligheden for at blive fri. Fri af

Læs mere »

NYHEDSBREV