Kraften i Mørket. Om seksuelle overgreb og menneskelige rovdyr

249,00 kr.

16 på lager (kan bestilles som restordre)

Kategori:

Beskrivelse

Senfølgerne af at have været udsat for seksuelle overgreb som barn eller ung er som en slyngplante, der snor sig ind i mange aspekter af vores liv. I årtier efter overgrebene vil det stadig påvirke dagligdagen, livskvaliteten og vores måde at være til stede i livet på.

Når vi taler om seksuelle overgreb, taler vi primært om påvirkningen af seksualiteten, men senfølgerne undergraver også selvfølelsen og følelsen af eksistensberettigelse. Det kan præge forholdet til egen krop, troen på at kunne indgå i relationer til andre og retten til at sætte grænser.

Det er mit håb, at du med bogen i hånden vil kunne rejse dig, børste støvet af dig og drage omsorg for dit indre, sårede barn.

Det er mit håb, at du finder modet til at gøre op med følelsen af skyld og forkerthed og i stedet holder dig selv skyldfri.

Det er mit håb, at læsningen vil hjælpe dig til gradvist at lade skammens kåbe glide til side og i stedet rejse dig i vær-dig-hed.

Men du må favne din fortid. Du må opdage, at du er langt mere end det, der skete, og at du ved at møde alle dele af dig selv favner din kraft. Ikke i håbet om at nulstille senfølgerne, men ved at erkende, at det er noget, du skal lære at leve med og tage hånd om – resten af livet.

__________

Du kan læse flere uddrag af bogen her og her:

Pris: 249,00 kr.

(Ønskes bogen signeret, skrives det under ‘bemærkninger’ ved udcheckning)

 

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Kun kunder, der er logget ind og har købt denne vare, kan skrive en anmeldelse.