Kærlighed og Struktur

Længe ventede jeg på, at svaret kom til mig. 

At ‘Nogen’ eller ‘Noget’, materialiserede sig og udpegede hvad der var meningen med mit liv. 

Det er endnu ikke sket – tiden går og jeg bliver ældre.

Jeg har derfor valgt, at meningen med mit liv er, flest mulige dage, på bedst mulig vis, at møde både mig selv og verden med kærlighed. Jeg ved nu, at det er de ting jeg gør dagligt, der skaber klangbunden i mit liv. Jeg skaber gode dage for mig selv, som bliver til gode uger, gode måneder og år. En dag ad gangen skaber jeg meningsfulde dage og på den måde får mit liv mening.

Jeg kom ind et sted i verden, hvor kærlighedsimpulsen var sparsom, derfor giver det mening for mig, at skabe en fuld cirkel og ende ved den modsatte impuls: at leve et liv i og med kærlighed. For mig er det at møde mig selv med kærlighed, forbundet med at have skabt en struktur i mit liv.

Jeg kæmpede i mange år imod at skabe en struktur i min hverdag. Jeg havde en fortælling om, at jeg havde brug for absolut frihed, og at strukturen åd min frihed.

Undervejs opdagede jeg, at min uvilje mod struktur ikke handlede om manglen på frihed,  men om selvhad. At opdyrke en struktur der kom mig selv og mit liv til gode (og dermed min omverden), var fyldt med ubehag.

Det er hårdt at stå op ved daggry, træne og tage mig selv alvorligt, men jeg oplevede, at det var langt mere lidelsesfyldt (men også trygt på en sær måde) at drive rundt i mit liv uden mål og med, kun styret af dagens kortvarige impuls.

Struktur

En daglig struktur kan være en kærlighedshandling over for dig selv. En måde at bekræfte på, at du er din egen tilregnelige voksne, og at du er sammenhængende med Skabelsen og måden, du bruger din tid og din Kraft på, er af afgørende betydning. Ikke kun for dig, men for din æt og din omverden.

Strukturen kan hjælpe dig til at være din egen tilregnelige voksne og skabe et stærkt fundament for, at din Kraft kan rejse sig og folde sig ud – hvis det vel at mærke er en struktur, der tilgodeser dét, der er din Sjæls længsel, og ikke er et bur af struktur pålagt af andre.

At have en daglig struktur kan handle om at være selvansvarlig omkring sine basale behov, eksempelvis:

  • Søvn
  • Mad
  • Væske
  • Bevægelse
  • Frisk luft
  • Kreativitet

Uden struktur er det svært at være vedholdende, fordi den manglende struktur betyder, at alting skal besluttes og opstartes igen og igen. Hele tiden skal man beslutte sig for at dække sine behov og tage sig selv alvorligt. Det skaber grobund for langsigtede og kærlige valg.

Strukturen ligger i det menneskelige felt og skal bygges med vedholdenhed, nænsomhed og kærlighed til sig selv.

At tage ansvar for mine valg og min Kraft er forankret i Krigerens Vej. Det er ikke en vej for alle, det er krævende at leve med omhyggelighed og dagligt at tage ansvar for mine valg og min Kraft. Jo større Kraft, jo stærkere struktur er der behov for.  Jo stærkere struktur, jo større adgang får jeg til min Kraft.

 

 

Læs også

NYHEDSBREV