Fuldmåne og sommer

I dag er det fuldmåne. Samtidig er vi på vej mod sommersolhverv – det tidspunkt på året, hvor de lyse timer fylder mest.

Sommernætterne er lyse og dagene lange. Væksten buldrer i naturen, næsten troldsk i sit udtryk: utæmmet, saftspændt og insisterende.

Naturen står på sit højeste – saftspændt, blomstrende og vibrerende af farver og Liv. Alt det Liv, som har været trukket tilbage og gået under jorden i vinterens tilbagetrukne energi, udfolder sig nu synligt over jordoverfladen.

Sommerens energi giver en unik mulighed for udvidelse. En unik mulighed for at tillade din utæmmede kraft og energi at folde sig ud, og samtidig forstærkes den af fuldmånen og sommersolhvervet.

At lyset helt bogstaveligt fylder flest timer omkring sommersolhvervet, giver mulighed for at lade det lyse langt ind i hjørner og afkroge i dit Liv.

De lyse timer kalder på vækst. De kalder på hamskifte. De kalder på en synliggørelse af de strukturer, der hæmmer dig i at udfolde det, der er dit egentlige utæmmede, unikke væsen.

Lyset kan opleves saliggørende, helende eller nærmest brutalt konfronterende – alt afhængig af hvor langt du tillader det at lyse ind. Stritter du imod og prøver at gemme dig for dig selv – vil det kradse mere og føles næsten intimiderende.

Det stærke dagslys, fuldmånen og den troldske vækst giver mulighed for at stille skarpt de steder, du lyver for dig selv. De steder, du har illusioner og historier om, hvorfor du gør, som du gør. Dagslyset minder os om, at adfærd kommer før intention. Du kan have de bedste ideer og male store luftkasteller og glansbilleder, men finder du ikke villighed til at handle på dem – føre dem ud i Livet og fysiskgøre dem, vil det med tiden blive underlige døde områder i dit Liv, som koster dig Livskraft i stedet for at give næring.

Med andre ord giver det mulighed for, at du kan give dine overbevisninger et eftersyn. Lad dagslyset skinne helt derind, hvor du med hudløs ærlighed kan spørge dig selv om, hvad der er din grundlæggende overbevisning i Livet?

De fleste af os bekender os til kærligheden. At vi tror på kærligheden som en drivende kraft – også i vores eget liv, men alligevel handler vi oftest i frygt. Frygt for forkerthed, at være for meget eller for lidt eller bare forkert.

Til dig:

Energien lige nu skaber en unik mulighed for synligt at blomstre i din ’sådan-hed’. I Vær-dig-hed. Den giver en mulighed for, at tillade dit dybeste at folde sig ud og møde dig selv med kærlighed. Ikke sukkersød candy-floss agtig kærlighed, men den form for kærlighed der tør se og handle på det du ser. Også i dig selv.

Vælger du at leve et liv forankret i kærlighed, får din sjæl mulighed for at skabe det liv, du er her for. Indefra og ud.

Det kræver mod at vælge at leve et liv i kærlighed. Det kræver mod at sætte farten ned og tillade dig selv at komme fuldt til stede. Set fra kærligheden er ingen dele af dig uønskede eller forkerte. De er bare.

Fra en grundklang af kærlighed kan du rejse dig i din vær-dig-hed og tillade din sjælfulde inderside at åbne sig.

Ikke som noget, du aktivt åbner eller tvinger igennem udefra, men fra et felt du bærer dybt i dig.  Det er en tilladelse du giver. En bevidst handling, et valg og ikke bare en reaktion på noget udefrakommende, der kan forsvinde igen.

Når du slipper kampen og hengiver dig til kærligheden, kan himmel og jord mødes i dig.

 

(Foto:Lars Mikkelsen)

 

 

 

Læs også

NYHEDSBREV