fbpx

Urkraft og mørke

ONLINE WORKSHOP.

DATOER: 14. januar, 21, januar, 28 januar og 4. februar 2021

Alle dage kl 19.00-21.30

Som noget nyt laver jeg nu små online grupper, hvor vi sammen fordyber os ind i den urkvindelige kraft. Vi mødes 4 aftner via zoom. 

Urkraften ligger i os. Vævet dybt ind i vores væsen, vores celler, vores hukommelse og Sjæl. Det er en del af den Kraft, som kvinder i æoner af år har trukket på for at overleve og skabe Liv omkring sig. Den Kraft, som kvinder har trukket på, for mod alle ods at overleve, skabe magi og videregive den visdom, der utæmmet flyder i det urkvindelige. Den er nedarvet gennem æten, og igennem den, er du forbundet til alle de kvinder, der har gået før dig, alle de kvinder, der går sammen med dig og alle de kvinder, som kommer efter dig.

Når vi folder os ud og kommer til stede med alt, hvad vi er og indeholder: alle vores sår, ar, kvaliteter, vores sårbarhed og styrke, vores drømme og ufuldkommenheder, bliver vi hele. Vi kan lade det menneskelige felt være brændstof og ledetråd ind i den spirituelle proces, i stedet for at se det som en fejl, og som noget vi skal flytte os væk fra. Vi kan folde Livet ud gennem et ubetinget venskab med os selv. (Uddrag af Kællingens Bog”)

Redskaber:

Hensigten med workshoppen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum, hvor vi kan møde den kvindelige urkraft og den indre ild. 

Jeg vil bruge den erfaring og indsigt, jeg har som vølve og seer ind i den urkvindelige og utæmmede kraft og lægge vægt på brugsværdi, så det du oplever på workshoppen, kan kobles til dit liv.

Vi vil bevæge os ind i den kvindelige arv  gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt.

Frem for alt vil vi tillægge urkraften og vinterens mørke værdi og lytte opmærksomt til de fortællinger om kraft, der ligger indlejret i det felt – både i dig og i det kollektive felt. 

Når vi tør arbejde med den utæmmede kraft og den kvindelige arv i en gruppe, sker der noget magisk. Vi støtter og spejler os i hinanden, viser vores styrke og sårbarhed. Fællesskabet gør processen stærkere og skaber mulighed for at komme i dybere kontakt med den kvindelige urkraft.

DET PRAKTISKE

Online workshop 

Datoer: 14. januar, 21. januar, 28. januar og 4 februar. 

Alle dage kl 19.00-21.30

Pris:  kr. 1800,00 

Det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage. For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 6 pladser.

Workshoppen foregår via zoom, så uanset hvor du bor, kan du deltage. Du får tilsendt et zoom link du bare skal trykke på inden hver mødegang. Det kræver kun en smartphone, ipad eller pc med kamera og mikrofon, så er du klar. Du kan sidde derhjemme og skal kun fokusere på dig selv.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail og faktura  med bekræftelse på din deltagelse.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne he

Tidligere deltagere på workshops siger:

“Tak for en meget givende og levende stramt holdt dag.

Jo mere solid beholder – jo mere sart og kraftfuldt kan der stige op – er min erfaring.
og så er det så godt at du arbejder ud fra egen erfaring – den troværdighed og grøde der kommer derfra er unik.”
 
“Tusind tak for en helt fantastisk dag i behagelige omgivelser og for, at sætte så tillidsfuld og omsorgsfuld en ramme!
 
Det var utroligt givende at være med og jeg følte mig meget tryg og set i hele din måde at holde workshoppen og rummet på. <3
 
 TAK af hjertet for i dag – jeg tager det hele med mig videre frem. “

“Så givende en dag – tak 🙏🏻 I dag er det tydeligt, hvordan dine ord, og mine egne ord, der dukkede frem, startede en rejse ind i mig på endnu et andet niveau – heftigt er en meget dækkende beskrivelse..”

“Tak Tanja, fantastisk workshop 💞 store sår kan blive smukke ar 😘”

“Tak for en dejlig inspirerende og lærerig dag. Tak for dig 🙏☀️

Læs også

Længsel

Fuldmånen sætter ofte lys på en sælsom rastløshed og længsel. De sidste nætter har den

Læs mere »