Kroppens alkymi
- et ubetinget venskab med kroppen

DATO: NY DATO KOMMER

WORKSHOP:

 

Det er tid. 

Tid til at rokke ved vores fastlåste syn på kroppen som et redskab. I årtusinder har vi forladt kroppen for at møde det guddommelige uden for os selv. Det er tid til at tage rejsen fra hovedet og ned i kroppen og finde ud af, at netop gennem kroppen er vi forbundet med hinanden og med Skabelsen. Alt er Et.Kroppen er ikke en fejl, noget der skal udrenses eller forfines, men netop dét, der definerer selve Livet. Fordi kroppen er forgængelig, dødelig. Man kunne med rette sige, at Livet starter og slutter med kroppen. Om der findes et Liv mellem Livene, ved vi reelt ikke. Vi kan tro på det – have en overbevisning om det, men det eneste, vi reelt ved, er, at vi er HER. NU. I denne krop.

 
 Livskraften er ikke uden for os, som noget vi skal erobre, besejre eller hente. Kraften ligger i os. Vævet dybt ind i vores væsen, vores celler, vores hukommelse og sjæl.

Vi vil arbejde med at frisætte spændinger og blødgøre de steder, hvor vi står i vejen for os selv. Ikke som mentale ønsker, men som en proces der foregår i kroppens lag. Både i muskulatur, lymfesystem, nerver og hele det energisystem der gennemstrømmer kroppen. Vi vil opdyrke en holdning af ubetinget venskab med kroppen og alle dens lag.

Vi løsner og lirker med de steder, hvor tillærte spændinger og sammentrækninger begrænser den naturlige gennemstrømning af livsenergien. Vi løsner og lirker med de tillærte kropslige mønstre, som virker begrænsende for, at du kommer tilstede med din fulde kraft.

 

 

Giv næring til kroppen indefra og tillad din urkraft at løbe friere.

 

Redskaber:

Denne lørdag vil vi bevæge os dybt ind i kroppens livgivende, indre univers gennem

Kommer du fuldt til stede i din krop, kan du høre din Sjæls hvisken.
 
I kroppen finder du vejen hjem.

 

Vi vil løsne, lirke, strække og smidiggøre alle kroppens lag. Alt sammen med det formål, at åbne kroppen for en fritflydende strøm af vitalitet

Dagens kodeord vil være:  hengivelse, nænsomhed. Løsne, lirke, langsomhed. Tillade og frisætte og opdage. Fra det felt vil vi invitere kroppens vitalitet til at udfolde sig og flyde frit.

Min baggrund for at undervise i bevægelse er en uddannelse som fysioterapeut, 20 års undervisningserfaring med yoga og kampkunst, Sort bælte i Karate. Sort bælte i Krav Maga. Mange års erfaring med dykning.

 
OBS!
Gruppen er ikke tænkt som et træningshold, hvor du får pulsen op og kommer ’i form’, men en mulighed for, at du kan lytte til din krops iboende visdom, og opdage at krop, sjæl og sanser allerede ER forenede.
 
Ofte arbejder vi med spiritualitet som en ’ud af kroppen oplevelse’ – vi efterlader kroppen og rejser ud af os selv, for at opleve vores storhed. Eller vi forholder os enøjet til kroppen og prøver at banke den i form. Udfordringen ved denne form er, at det er svært at bygge bro til mellem krop og sind udefra.

Denne lørdag vil vi opdyrke en anden vej – en vej hvor vi gør kroppen modtagelig og hengiven over for det der er større end vores daglige, begrænsede oplevelse. Ikke alene at få forbindelse til urkraften og det utæmmede i os, men at tillade den at flyde gennem kroppen og give vitalitet. Vi vil tillade kroppen at åbne sig, blive bevægelig, modtagelig og sanselig for livets strøm.

Vi vil opøve en villighed til at lytte til kroppens iboende visdom og tillade den at befrugte dig indefra, så du arbejder med kroppen istedet for at stritte imod og stå i vejen for dig selv.

(Jeg har også skrevet om en bog om at skabe et ubetinget venskab med kroppen. Den hedder ‘Kroppens bog’  og du kan se den her)

Det praktiske

Lørdag den xxxx 2021. NY DATO KOMMER

kl. 10-16.

Pris:  kr. 1400 som inkluderer kaffe, te og en let frokost.

Der indgår stående, liggende og siddende øvelser, men det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage.

For at kunne komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 8 pladser,

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Skattergade 34D, 5700 Svendborg.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for sig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her.

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også