Kreativitet og livsduelighed

NY DATO KOMMER

WORKSHOP

Kreativiteten er en måde at bekræfte forbindelsen til Skabelsen på, som edderkoppen der spinder. At skabe fra et felt af skønhed er vores iboende natur.

Når du skaber dig selv gennem kreativitet, giver det frihed. Det giver et rum for ’vær-dig-hed’ og synlighed. Det kan give en oplevelse af eksistensberettigelse, fordi du sætter et synligt aftryk i verden, ikke kun gennem dine børn og din funktion for andre, men som et selvstændigt væsen.

Når kreativiteten flyder frit, når du fabulerer, skaber og drømmer ting frem mellem hænderne, skaber du samtidig dit ydre liv.

Det er ikke en hurtig, målrettet måde at skabe på. I dét rum findes ingen overspringshandlinger, smertefulde kompromiser eller quick-fix. I dit indre, magiske rum tager du langsomt og fundamentalt dig selv og din essens i ed og skaber et liv i overensstemmelse med hvem og hvad, du er.

Du væver dit helt unikke spind – det spind, som kun du kan lave, fordi det udspringer af din sjæl.

Denne lørdag vil vi dykke dybt ind i ‘rummet bag rummet’. Det utæmmede felt og kællingens rige, som livsdueligheden og kreativiteten springer fra. Vi vil tillægge kilden værdi og gå på opdagelse i, hvordan evnen til at skabe er dybt forbundet med livsduelighed. Vi vil gå på opdagelse i, hvordan kreativiteten også giver evnen til at problemløse og skabe liv – ikke kun som ting du frembringer, men som en måde at være tilstede i livet på.

Det utæmmede, kreative felt, taler med sjælens langsomme sprog. Det utæmmede kreative felt, hvisker om længsel og passion. Om at udfolde og udleve det, som er dit dybeste væsen. Det som er knyttet til hvem og hvad du er – ud over din tillærte identitet og dine tillærte færdigheder. Det er forbundet med det cykliske univers. Årstidernes skiften, månens faser, døgnets rytme.

OBS

Det er ikke en workshop, hvor vi arbejder med den tekniske del af kreativiteten. Du lærer ikke at tegne, male eller skrive, vi går derimod bagom /under kreativiteten og til kilden, rummet bag rummet, kilden hvor kreativiteten springer fra.

Redskaber

Hensigten med dagen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på den kvindelige kreativitet og livsduelighed.

Vi vil bevæge os ind i den kvindelige arv og de tillærte overbevisninger omkring kreativitet, livslyst og livsduelighed gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt. Fremfor alt vil vi tillægge den kvindelige kreativitet værdi, lytte opmærksomt og skabe rum for, at du oplever hvor stor en livsduelighed kreativiteten egentlig er adgangen til  – i dig.

Det praktiske

Lørdag  kl. 10-16. (NY DATO KOMMER)

Pris:  kr. 1400 som inkluderer kaffe, te og en vegetarisk frokost.

Det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage. For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 8 pladser.

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Skattergade 34D, 5700 Svendborg.

Indgang sker gennem porten til Klosterstræde 2. Der står Klostergården hen over porten. Inde i gangen, skal du igennem den brune dør ovre til højre og op på 1. sal.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her.

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også

Fuldmåne og høst

Snart er det  igen fuldmåne. Sommerens sidste fuldmåne, inden efterårsmånederne starter. Fuldmånen markerer afslutningen på

Læs mere »