Ilden i bækkenet
Seksualitet, lyst og livskraft

WORKSHOP:

3. december 2022 kl 10.00-16.00

Kvinder er født med ilden i bækkenet, men ilden skal bydes velkommen, næres og holdes ved lige. Ganske som et almindeligt bål skal det. Den indre ild holder en kvindes lyst i kog, som en kraft der skaber liv i hende og omkring hende. Lysten er en del af den kvindelige, utæmmede kraft, den har sin egen natur og egne veje. Lysten kan ikke tvangsstyres, men alene inviteres og bydes velkommen som en skattet gæst.

Det utæmmede i dig brænder som en ild eller en naturkraft i bækkenet på dig. Den består af tre tråde: kreativitet, spiritualitet og seksualitet. De snor sig sammen, beriger hinanden og sammen spinder de livskraften. Det bærende element i livskraften er din seksualitet og din lyst.

Lader du de tre tråde i livskraften sameksistere og berige hinanden, skabes et indre, helligt rum. Fra det rum flyder Livet og beriger både din egen indre verden, men også verden omkring dig. Livskraften fletter sig ind i alt, hvad du gør og rører ved – selv den energi, du lader bølge omkring dig.

Seksualitet der bærer strejf af det utæmmede i sig er sanselig, selvbevidst, intens, nydende og undskylder ikke. Den er ikke servicerende eller underdanig. Ikke alt behøver at udleves med andre – du kan have en seksualitet med dig selv, en sanselighed som løber i alt, hvad du rører ved.

Lysten er en kvindes egen

Måske er du bange, berøringsangst over det utæmmede i dig. Måske fordi du har lært, at det er forbundet med en frygt for udstødelse som kvinde at have en synlig erotisk gnist.

Det kan være, at du mærker en gammel kollektiv frygt for det utæmmede og den kvindelige seksualitet, resterne af din opdragelse eller romerkirkens kvælertag i det kollektive.

Uanset hvordan det vender, har du lært at underspille det utæmmede i dig, gøre dig mindre og være mere tam og mere spiselig for din omverden. Men går du i kamp med dit inderste væsen, selve det felt som livet flyder fra, vil det over tid have voldsomme konsekvenser for din krop. Det kan være det resulterer i uforklarlige muskelspændinger, forstyrrede søvnmønstre, frustration, energiforladthed eller smerter. Det kan måske endda opleves som om din krop straffer eller forråder dig, men set fra det utæmmedes univers, er det bare din krop og din seksualitet, der forsøger at få dig i tale. Den forsøger at råbe dig op og få dig til at se de bånd og begrænsninger du lægger på dig selv

Måske sidder det som spændinger i nakke og skuldre i et forsøg på at dæmpe dit udtryk. Ikke kun som udtrykket i det du siger eller synger, men som hele din måde at være synligt til stede i verden på – som et erotisk væsen.

Måske er det underlivet eller balderne som du spænder for at holde sammen på overbevisningen om, at livet er kontrollabelt og lineært. Måske er det vejrtrækningen der bliver overfladisk for at holde dig i sikkerhed fra ilden i bækkenet og længslen efter at begære og blive begæret.

Denne workshop skaber et rum for at gå på opdagelsen i sammenhængen mellem din livskraft, krop, lyst og seksualitet.

OBS! Det er ikke en workshop, hvor seksualiteten skal udleves. Workshoppen indeholder ikke nøgenhed, parøvelser, massage eller tantriske øvelser. Det er alene en rejse ind i DIT indre, for at blive klogere på din EGEN lyst og forbindelsen til din livskraft, krop og vitalitet. 

Redskaber

Hensigten med dagen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på den kvindelige seksualitet og livskraft.  Vi inddrager kroppen og fokus vil ligge på at opbygge et ubetinget venskab med dig selv og dine sanser.

Vi vil bevæge os ind i den kvindelige arv og de tillærte overbevisninger omkring lyst, vitalitet og seksualitet gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt. Fremfor alt vil vi tillægge den kvindelige seksualitet værdi, lytte opmærksomt og skabe rum for, at du oplever hvad seksualiteten egentlig er adgangen til  – i dig.

(Workshoppen tager udgangspunkt i min bog ‘LYST’, du behøver ikke at have læst bogen, men du kan læse mere om den  her)

Det praktiske

Lørdag den 3. december 2022 kl 10-16. 

Pris:  kr. 1400,00 som inkluderer kaffe, te, snacks og en notesbog. Medbring selv evt. frokost. Der er køleskab i lokalet, men ikke mulighed for at tilberede mad.

For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 8 pladser.

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Skattergade 34D, 5700 Svendborg.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her

DET SIGER ANDRE OM TANJA…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også

NYHEDSBREV