I kællingens rige

WORKSHOP (Ny dato kommer)

Denne lørdag vil vi bevæge os dybt ind i den indre Kællings rige.

Kællingen er den del af den kvindelige kraft, der ikke ligger under for omverdens krav og fordomme.

Hun er helt sin egen.
Hun følger sine egne, indre utæmmede veje.

Hun er forbundet med blodet, mørket, heksen, gudinden, vølven og alle de viise, livsduelige kvinder, som er gået før dig.


Kællingens kraft er den utæmmede del af dig.
Det er den viise del af dig, som går sine egne veje og lytter til sjælen.


Fuldstændig centralt i den indre Kællings Rige ligger erkendelsen af, at Livet er cyklisk.

Kællingens energi snor sig som en rød tråd gennem alle årstider. Hver årstid, hver månefase og hver fase i den kvindelige cyklus bærer en nuance og en klang i Kællingens indre symfoni.
Den indre kælling hjælper dig til at være i tæt kontakt med dig selv og dit indre. Hun har stor kraft og en direkte forbindelse til at være nærværende, fordi hun tør komme til stede med alle dele af dig.

Kællingen bærer nøglen til din livskraft og din vitalitet. Hun er den del af dig, som ikke lægger sig under for nogen eller noget, men er tro mod sit eget væsen og sit indre.

Det indre utæmmede
Kællingen er den utæmmede del af os – hun forstiller sig ikke, sætter ikke en pæn facade op, og går ikke på kompromis med sig selv. Kællingen er ikke villig til at ’klippe en hæl og hugge en tå’, for at passe ind og være socialt accepteret. Hun udtrykker sig klart og kompromisløst. Hun gør hvad hun siger, og siger hvad hun gør. Hun er den frie, utæmmede del af os og vil derfor kunne opleves som en trussel, som noget ’farligt’. Som en del af os, vi gør klogest i ikke at give for meget næring og måske allerhelst holde bag lås og slå.

I opdragelsen og kulturen ligger ikke en værdsættelse af Kællingens kraft. Hun er ikke optaget af at præstere for at gøre nogen stolte eller tilfredse. Hun går visdommens og erfaringens vej og lytter alene til sin sjæls stemme og intuitionen.

For at turde lytte til din intuition, må du først beslutte dig for, at den har værdi. At din intuition er vigtig og forbundet med din livskraft.
Du må beslutte dig for langsomt og vedholdende at opdyrke et ubetinget venskab med dig selv, hvor alt, hvad du sanser og oplever, er sandt i dit system. Du må langsomt genopbygge tilliden til dig selv, dine sansninger og frem for alt tillægge dem værdi.
Vil du træde ind i Kællingens Rige i dig selv og det urkvindelige, må du turde lytte. Turde lytte til dig selv og din utæmmede sjæls hvisken. Hvad du vælger at bruge dem til, vil dine egne valg afgøre.
Jeg har skrevet om at være Kællingens lærling – det kan du læse om i bloggen her og i Kællingens Bog

Redskaber:

Hensigten med gruppen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på det kvindelige visdomsaspekt. Vi bruger bevægelse til at inddrage kroppen og fokus vil ligge på at opbygge et ubetinget venskab med dig selv.

Vi vil bevæge os ind i den indre kællings rige gennem indre, guidede oplevelser, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt.

Frem for alt vil vi tillægge Kællingens hvisken værdi og lytte opmærksomt til hende.

Måske har du placeret din indre kælling i et bur – bag lås og slå. Måske er du bare holdt op med at lytte til hende.
Denne lørdag lukker vi hende ud og lader hende komme til orde inde i dig. Måske som en stille hvisken, en larmende latter eller en fritflydende strøm af vitalitet.

Det praktiske

​Lørdag den xx kl. 10-16. (Ny dato kommer)

Pris:  kr. 1400 som inkluderer kaffe, te og en vegetarisk frokost.

Det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage. For at kunne komme i dybden og have tid til hver enkelt deltager, er der kun 6 pladser,

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Klosterstræde 2A, 1. sal, 5700 Svendborg.

​Indgang sker gennem porten til Klosterstræde 2. Der står Klostergården hen over porten. Inde i gangen, skal du igennem den brune dør ovre til højre og op på 1. sal.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for sig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her.