fbpx

I Kællingens Fodspor

ONLINE WORKSHOP.

DATOER: 15. januar, 22, januar, 29. januar og 5. februar 2021

Alle dage er fredage kl 09.30-12.00

Som noget nyt laver jeg nu små online grupper, hvor vi sammen fordyber os ind i den urkvindelige kraft. Vi mødes 4 formiddage via zoom. 

Det utæmmede i dig brænder som en ild eller en naturkraft i bækkenet på dig. Den består af tre tråde: kreativitet, spiritualitet og seksualitet. De snor sig sammen, beriger hinanden og sammen spinder de livskraften. 

Lader du de tre tråde i livskraften sameksistere og berige hinanden, skabes et indre, helligt rum. Fra det rum flyder Livet og beriger både din egen indre verden, men også verden omkring dig. Livskraften fletter sig ind i alt, hvad du gør og rører ved – selv den energi, du lader bølge omkring dig.

Redskaber:

Hensigten med workshoppen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum, hvor vi kan møde den kvindelige urkraft, den indre kælling og undersøge kraftens tre tråde.

Jeg vil bruge den erfaring og indsigt, jeg har som vølve og seer ind i den urkvindelige og utæmmede kraft og lægge vægt på brugsværdi, så det du oplever på workshoppen kan kobles til dit liv.

Vi vil bruge indre, guidede oplevelser, bevægelse, dialog og fortællinger fra det urkvindelige felt til at bevæge os ind i det utæmmedes rige og give næring til dit rodnet. Når rodnettet og forbindelsen til din utæmmede kraft er stærk og smidig, kan du handle din længsel ud.

Bevægelsesdelen vil fokusere på små, subtile bevægelser, som frisætter dine indre spændinger og
begrænsninger. Vi lister, lirker og løsner med de steder, du står i vejen for dig selv, sådan at din utæmmede, kvindelige kraft kan strømme friere.

Vi vil bevæge os ind i den utæmmede kvindelige kraft  gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt.

Frem for alt vil vi tillægge urkraften og det utæmmede værdi og lytte opmærksomt til de fortællinger om kraft, der ligger indlejret i det felt – både i dig og i det kollektive felt. 

Når vi tør arbejde med den utæmmede kraft og den kvindelige arv i en gruppe, sker der noget magisk. Vi støtter og spejler os i hinanden, viser vores styrke og sårbarhed. Fællesskabet gør processen stærkere og skaber mulighed for at komme i dybere kontakt med den utæmmede kraft.

DET PRAKTISKE

Online workshop 

Datoer: 15. januar, 22. januar,  29. januar og 5. februar.

Alle dage kl 09.30-12.00

Pris:  kr. 1800,00 

For at deltage i gruppen skal du være at du er bekendt med min måde at arbejde på, så du ved, hvad du går ind til. Du har enten været på en workshop hos mig, til en session, forløb eller deltaget i “Åben Aften”. Er du i tvivl, så ring til mig.  For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 6 pladser.

Workshoppen foregår via zoom, så uanset hvor du bor, kan du deltage. Du får tilsendt et zoom link du bare skal trykke på inden hver mødegang. Det kræver kun en smartphone, ipad eller pc med kamera og mikrofon, så er du klar. Du kan sidde derhjemme og skal kun fokusere på dig selv.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail og faktura  med bekræftelse på din deltagelse.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne 

Tidligere deltagere på workshops siger:

“Tak for en meget givende og levende stramt holdt dag.

Jo mere solid beholder – jo mere sart og kraftfuldt kan der stige op – er min erfaring.
og så er det så godt at du arbejder ud fra egen erfaring – den troværdighed og grøde der kommer derfra er unik.”
 
“Tusind tak for en helt fantastisk dag i behagelige omgivelser og for, at sætte så tillidsfuld og omsorgsfuld en ramme!
 
Det var utroligt givende at være med og jeg følte mig meget tryg og set i hele din måde at holde workshoppen og rummet på. <3
 
 TAK af hjertet for i dag – jeg tager det hele med mig videre frem. “

“Så givende en dag – tak 🙏🏻 I dag er det tydeligt, hvordan dine ord, og mine egne ord, der dukkede frem, startede en rejse ind i mig på endnu et andet niveau – heftigt er en meget dækkende beskrivelse..”

“Tak Tanja, fantastisk workshop 💞 store sår kan blive smukke ar 😘”

“Tak for en dejlig inspirerende og lærerig dag. Tak for dig 🙏☀️

Læs også