Din mors datter 2

7  oktober 2023

Din mors datter 2

Nu er du voksen og begyndt at se alle de tråde, der fører fra dit mor-sår og ind i dit liv. Måske mærker du lænken stramme om halsen og et stærkt ønske om at sætte dig selv fri. Vokse dig fri af din negative arv, så den ikke kun opleves som en begrænsning, men som en kilde til en enorm kraft.

Det kan være, du oplever dig selv sunket i knæ under vægten af din mors tæv, straffende tavshed eller verbale overgreb og nu mærker vigtigheden af at rejse dig op – selv om det samtidig føles livstruende. Som om du kan dø af at rejse dig og blive synlig som hele dig, men også en erkendelse af, at du visner og dør, hvis IKKE du rejser dig.

Udadtil må du give slippe på rollen som den flinke, underdanige og næsten behagesyge kvinde, du er blevet. Du må beslutte dig for at være venlig, men ikke tam.

Du må vedkende dig ansvaret for din kraft og dit liv og gå i gang med at skabe det kærlighedsfyldte liv, du længes efter – ikke på trods af din opvækst, men i kraft af.

Det er tid til at slippe kampen med din iboende kraft og tage din fødselsret tilbage. Kampen med din egen kraft gør dig usund – uanset om det er den fysiske krop eller dit indre.

Jeg forventer:

Du kan forvente:

 

Redskaber

Hensigten med dagen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på helingen af sårene i dig og din kvindelige slægt. Vi  inddrager kroppen og fokus vil ligge på at opbygge et ubetinget venskab med dig selv og din mor, men med den primære loyalitet liggende hos dig selv. Vi vil bevæge os ind i den kvindelige arv  gennem indre oplevelser og meditationer, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt. Vi vil gå på efterforskning og opdage, hvordan dit mor-sår begrænser din daglige livsudfoldelse.

 

Det praktiske

7. oktober 2023 kl. 10-16.

Pris:  kr. 2100 som inkluderer kaffe, te, frugt og lidt sødt. Medbring selv evt frokost. Der er køleskab i lokalet.

For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 8 pladser.

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Skattergade 34D, 5700 Svendborg.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for dig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 30 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

 Du kan se forretningsbetingelserne her

DET SIGER ANDRE OM TANJAS KONSULTATIONER…

‘Tak for det billedetæppe du vævede over mit liv, som fik alting til at falde på plads i mig! Tankevækkende og en fin oplevelse. Jeg er taknemmelig.

“Vis, autentisk og forbundet som få. Kilde/hjælp til store indsigter for mig. Kæmpe inspiration på grund af den åbenbare forbundethed. En sjæl med sjældne udlevede kræfter, nænsomhed og tålmodighed. En klangbund som gir genlyd helt ind hvor forandring blir muligt. Tak “

 

‘Den genkendelse og det klarsyn Tanja møder mig med, når jeg ikke kan rumme min indre tilstand, er afgørende for, at jeg kommer videre og over tid kommer mere og mere i kontakt med min egen indre kraft og samtidig bliver i stand til at genkende og rumme min sårbarhed, så jeg ikke bliver ved med at gentage mine gamle tanker – og handlemønstre. Tak for det Tanja”  – Lis

 

”Hej Tanja. Tak for i går. Det var på flere måder en stor oplevelse. Jeg har svært ved at begribe storheden i budskaberne – og samtidig giver det dyb mening på en måde, som jeg ikke kan beskrive med ord. Tak” – Anja

Læs også

Længsel

Fuldmånen sætter ofte lys på en sælsom rastløshed og længsel. De sidste nætter har den

Læs mere »

NYHEDSBREV