At leve cyklisk

Opdag din urkraft.
Årstiderne, månens faser og den kvindelige (menstruations) cyklus.

Brug en lørdag på at opdage din urkraft og blive klogere på det cykliske og foranderlige univers.

Den kvindelige energi snor sig som en rød tråd gennem alle årstider. Hver årstid, hver månefase og hver fase i den kvindelige cyklus bærer en nuance og en klang i den indre symfoni.

Vi bærer som kvinder det cykliske i kroppen, evnen til at lade liv vokse i os, menstruationscyklussen som igen og igen spejler Månens vandring over himlen.

​Uanset om vi endnu ikke er gamle nok til at menstruere eller er færdige med det, ligger cyklus i kroppen. Den er bare ikke så synlig, når blodet ikke viser vejen.


Det cykliske og foranderlige i det urkvindelige er ikke en fejl. Ikke noget, som skal udjævnes og gøres lineært for at passe ind i det omgivende samfund. Den er en kvindes livline, den Kraft der ulmer dybt i hendes bækken, og som Livets kilde flyder fra. 


Når vi forbinder os med det cykliske, forbinder vi os til det urkvindelige univers og giver slip på en del af lidelsen. Når vi erfarer, at Livet er cyklisk og ikke lineært, falder Sjælen til ro i en dyb forvisning om, at vi ikke kan yde og præstere det samme hver dag, året rundt. Nogle perioder kalder på tilbagetrækning og inaktivitet, andre på handleKraft og nye ideer og visioner.

Tør vi være med alle Livets faser og slipper kampen, får vi adgang til den Kraft, der ligger indvævet i det urkvindelige felt i os. Vi får adgang til Kællingens indre Rige.

Vi vil ikke alene i det inderste vide, men også i det yderste praktisere og tale om, at Livet er cyklisk: Liv, Død og genfødsel opstår igen og igen.

Kraften trækker sig tilbage, går under jorden for at bruse frem igen. Det samme spejler sig i en kvindes cyklus og Månens faser. Kraften bølger og tager forskellige former cyklus igennem – nøjagtigt som de skiftende årstider.

I det cykliske Liv kan Månen og årstiderne være en form for livline. En livline til Skabelsen, fordi de spejler, at Livet er cyklisk. At én fase afløser den næste.

Denne lørdag vil vi fordybe os i månens faser, årstidernes skiften og den kvindelige cyklus og underøge hvilke kræfter og energi det kalder på i det kvindelige.

Redskaber:

​Hensigten med gruppen er at skabe et kraftfuldt kærlighedsrum med fokus på det cykliske liv. Vi bruger bevægelse til at inddrage kroppen og fokus vil ligge på at opbygge et ubetinget venskab med dig selv og din egen foranderlige natur.

Vi vil bevæge os ind i den utæmmede kvindelige kraft gennem indre, guidede oplevelser, kropslige sansninger og fortællinger fra det urkvindelige felt.

Frem for alt vil vi tillægge det cykliske felt værdi og lytte opmærksomt til den visdom der springer fra det felt.

Du kan læse mere om det cykliske og utæmmede i Kællingens Bog).


Det praktiske

Ny dato kommer

​Kl. 10-16, Svendborg.

Pris:  kr. 1400 som inkluderer kaffe, te og en vegetarisk frokost.

Det kræver ingen særlige kundskaber eller forudsætninger at deltage. For at komme i dybden med hver enkelt deltager, er der kun 6 pladser.

Workshoppen foregår i mine lokaler i Svendborg. Adressen er Klosterstræde 2A, 1. sal, 5700 Svendborg.

​Indgang sker gennem porten til Klosterstræde 2. Der står Klostergården hen over porten. Inde i gangen, skal du igennem den brune dør ovre til højre og op på 1. sal.

Tilmelding  på tanja@tanjaeskesen.dk.

Har du spørgsmål eller er i tvivl om workshoppen er noget for sig, så mail eller ring til mig på 2364 6492

Du modtager en mail, med bekræftelse på din deltagelse, når du har betalt.

Tilmelding er bindende og kursusafgiften betales ved tilmelding.

Betaling via mobilepay 47294 eller overførsel til bank: 0815 8159685153

Bliver du forhindret i at deltage i et kursus og melder afbud, skal afbuddet ske mindst 7 dage før kursets afholdelse, for at du får din betaling retur.

Melder du afbud senere end 7 dage før kursets afholdelse, kan du få overført din betaling til et andet kursus hos Tanjaeskesen.dk. Du kan se forretningsbetingelserne her.